Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pelin'in odası ve doğuma dair bütün hazırlıklarımız

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Hiç ummadığım bi anda, rahmimdeki kistlerimle uğraşırken doktorun bile açıklayamayacağı bi şekilde hamile olduğumu öğrendim..
Hamileliğim 29yıllık hayatımın en güzel 9ayıydı.. Her günü benim için çok özeldi ve sonunda kızıma kavuşmak olmasa hiç bitmesin isterdim.
Bu 9 ay boyunca ruhen ve bedenen çok değiştim.. 51 cmlik bi miniciğin beni bu denli değiştireceğine hayatta inanmazdım..
Şimdiyse hayatımızda Pelin var... ve kendinden başka hiç bişeyin hayatımıza girmesine izin vermiyor buna KK da dahil!!
Kızmı kandırıp uyutmuşken bu mutluluğumu tamamlayan şeyleri bütün detaylarıyla sizlerle de paylaşmak istedim. Belki doğum yapacak olan arkadaşlara bi fikir verir..

Kızmın odası
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

ana kucağımız
[/URL][/IMG]

çantamız
[/URL][/IMG]

lohusa yatağım
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun.pelin bebeğimizin bahtıda en az şu cicileri kadar güzel olur inşallah.çok uyumlu bir oda olmuş

ama senin yatağının üsütündeki duvar dövmesi ilgimi çekti bende o tarz bişi istiyorumda nerden aldın diye sokuşturayım araya dedim

birde yatağı odasında ya ayrımı yatacaksınız?

Hastane takımlarım
gecelik ve sabahlığım
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

pijamalarım ve liözüm
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

terliklerim
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Lohusa şerbetimiz
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
bebek şekerlerimiz
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
Mevlüt sepetimiz ve şekerleri

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
dış kapımız
[/URL][/IMG]

kapı süsümüz
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Maşallah hepsi çok güzel.
Kız çocuklarının cicilerine hayranım zaten. boshayallersmile
Allah sağlık-sıhhat,uzun ömür versin inşallah :Saruboceq:

Hamileliğin en keyifli yanlarından biri de bu hazırlıklardır sanırım :CüvCüv:
Güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Böyle şeyleri görünce benim de doğurasım geliyor hihoyyyt

Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah

odası çok güzel kızıma oda alırken aldığım mağazada aynısı vardı ve aldığım ve bunun arasında kararsız kalmıştım

bu arada gecelik takımıda aqua mı gerçekten çok şık oluyolar seninki inşallah olmaz ama benimki çabuk tüylenmişti

canım herşey çok güzel çok zevklisin pelin bebek güle zıplaya oynaya büyüsün inşallah..kırmızı geceliğine bayıldım nerden aldııın acaba

seni hatırladım biliyomusun anket açmıştım hatta ben bu odayı almam için buna vermiştim oyumu
okadar güzel ve zevkli döşemişin herşey ince ayrıntısına kadar çok imrendim sana valla benim doğumun vs hiç bu kadar düzenli değildi valla :):):)):):)
ama odanız çok ama çokkk güzel zaten bana yakınsında mobilyayı kayseriden almayı düşünüyom bi ara seni rahatsız ederim mesajlarımla fikrini almak isterim çünkü
öpüyorum seni ve melek kızını
allahım sağlık mutluluk versin sizlere

maşallaahh
gözün aydın frambuaz en son konuşmamızda ikimizde hamileydik kızlara :)
şimdi kucaklarımızdalar çok şükür
odanıza ve diğer tüm detaylara bayıldım güle güle kullanın
sağlıkla kullansın pelincikde...
allah hayırlı uzun ömürler versin

Çok teşekkürler..
Bu duvar stickerları bi çok yapı markette var canım. Koçtaş, Bauhaus gibi..
Bebeğimiz ilk bi kaç gün kendi odasında yattı. Sonra çok ağladığı için yanımıza aldık...

Maşallah hepsi çok güzel.
Kız çocuklarının cicilerine hayranım zaten. boshayallersmile
Allah sağlık-sıhhat,uzun ömür versin inşallah :Saruboceq:

Hamileliğin en keyifli yanlarından biri de bu hazırlıklardır sanırım :CüvCüv:
Güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Böyle şeyleri görünce benim de doğurasım geliyor hihoyyyt

canimm saglikla büyüsün bu prenses odasinda insallah
darisi basimizaa

canım herşey çok güzel çok zevklisin pelin bebek güle zıplaya oynaya büyüsün inşallah..kırmızı geceliğine bayıldım nerden aldııın acaba
Hepinize teşekür ediyoruz.. Daha iyileri size olsun..
Bengücüm geceliği Samancı'dan aldım..

pek güzel, pek zevkli herşeyiniz.. hayırlı günlerde kullanın inşallah.

Evet canım epey bvi araştırdıktan sonra Aqua dan aldım. Daha doğumun üzerinden 44 gün geçtiği için henüz bi tüylenme yok.. İnşallah da olmaz çünkü bi sürü para verdim!!! bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…