Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pelin'in odası ve doğuma dair bütün hazırlıklarımız

Allah hep mutluluklarını göstersin canım,herşey çok cici.. başarılı,mutlu ve hayırlı bir evlat olsun inş.

darısı başıma aynısını yapıcam ben de.....vallahi tam zamane annesisiniz bravo her sey düşünülmüş.....mutluluklar..

tatlım pembe cızgılı pıjama takımınızı nerden aldınız fıyatı nedır bıde kırmızı sabaklık var dantellı onunn renklerı varmıdır acaba nerden aldıgınızı belırtırsenız sevınırımm

Son düzenleme:
çok güzel ne güzel hazırlanmışsınız tüm detaylar yapılmış

darısı başıma aynısını yapıcam ben de.....vallahi tam zamane annesisiniz bravo her sey düşünülmüş.....mutluluklar..

:ecrin_bebek:hepsi çoook güzel.Maşallah,Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bebişinisde hayırlı olsun...

hersey ne kadar güzel ve özel olmus
cok sansli bir kizmis pelin bebegimiz
umarim hep böyle sansli olur
cok güzel özenmissiniz sizide tebrik ederim

canım demin diğer konunu okudum hamile olduğunu falan ve profiline girdim bu konuyu buldum cok sevindim cnm Allah uzun ömürler versin kızınaa

bunları görünce hemen evlenmek ve anne olmak istedim hepsi de çok çok şeker tatlı yayyy :)) uzun ömürlü sağlıklı şanslı bahtlı etsin Allah ( annemin deyimiyle ileri de Aynştayn olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…