Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pelin'in odası ve doğuma dair bütün hazırlıklarımız

güzel kapınızdan hayırlı olmayan hiç bişey girmesin inşallah
pelinimiz mutluluklarla büyüsün:)))

yaaaaaaaaa çok güzellerr harikaa :) allah uzun sağlıklı bir ömür versin kolay doğumlarrr

allah kizina uzun omurler versin.odasi cok guzel olmus masallah..geceliklerinin markasini yazar misin? ozellikle kirmizi olani :) :1hug:

çok güzel cnmmm

güzel kapınızdan hayırlı olmayan hiç bişey girmesin inşallah
pelinimiz mutluluklarla büyüsün:)))

Ben bu esyalara asik oldum masallah

yaaaaaaaaa çok güzellerr harikaa :) allah uzun sağlıklı bir ömür versin kolay doğumlarrr

hepsi çok güzel..bebeğin iyi günlerde kullanır inş...

Teşekkürler.. Daha iyileri size olsun..
Geceliğimin markası Aqua canım..

zemuszemus pelin gerçekten şanslı bir çocuk

güzel kızın umarım herşeyiyle böyle güzel sağduyulu bilinçli bir genç kız olarak büyür ve mutlu olur kaydirigubbakcemile3

hepsii çok güzeell. odasına bayıldım...çok zevklısın..gule gule buyusun pelıncık..

zemuszemus pelin gerçekten şanslı bir çocuk

güzel kızın umarım herşeyiyle böyle güzel sağduyulu bilinçli bir genç kız olarak büyür ve mutlu olur kaydirigubbakcemile3

Terliklerini yesinler kız kokoş seni Şeniz

Maşalla dört dörtlük herşeyiniz.

Çok hoşuma gitti..
O terlikleri de hiç giymek nasip olmadı karnımdaki dikişlerle zor yürüdüm valla..
hepsii çok güzeell. odasına bayıldım...çok zevklısın..gule gule buyusun pelıncık..

herşey çok güzel..iyi günlerde kullanır inş.darısı başımıza inş...

hepside cok güzel güle güle kullanın inş saglıcakla

Çok kibarsınız. Güzel dilekleriniz bizi şımarttı..
Allah isteyen herkese bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin..Tabi ağız tadıyla..

ya canım coos by aquanın geceliklerini nerden buldun ben bulamıyorummm
Canım ben burda Samancı diye yerel bi mağazadan almıştım ama İstenbulda nerde satılıyor bilmiyorum. Büyük iç çamaşırı mağazalrında bulabilirsin belki..

allahim hayirlarla büyütmeyi nasip etsin ,agzinizin tadi hic bozulmasin ins

maşallah çok güzel olmuş hiç bir ayrıntıyı unutmamışınız,rabbim bebeğinizle size mutluluklar versin

Herşeyinizzz çok çook güzel...Rabbim nazarlardan saklasın inş...pelin bebeğe de sağlıklı sıhhatli uzuuun ömürler diliyorummm.darısı bizlerin başına inş..Sepetlerinize ve şekerlerinize de ayrıca bayıldımm...Tam istediğim gibi sepet bulamadım hala...

Odasına bittim Pelin bebişin :asigim:
Herşey ayrı bir güzel sağlıkla kullanın a.s.

zevkinize hayran kaldım herşey harika

Odasına bittim Pelin bebişin :asigim:
Herşey ayrı bir güzel sağlıkla kullanın a.s.

maşallah çok güzel olmuş hiç bir ayrıntıyı unutmamışınız,rabbim bebeğinizle size mutluluklar versin

allahim hayirlarla büyütmeyi nasip etsin ,agzinizin tadi hic bozulmasin ins

Amin .. Teşekkürler.. Daha iyileri sizlere ve bebeklerinize olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…