Güzel iltifatlarınızdan başımız döndü hihoyyyt Kızım hepinizi öpüyor...
jarnana canım bu da doğduğu günkü fotosu... MAŞALLAH demeyi unutma olur mu.. :asigim:
allah kizina uzun omurler versin.odasi cok guzel olmus masallah..geceliklerinin markasini yazar misin? ozellikle kirmizi olani :) :1hug:
çok güzel cnmmm
güzel kapınızdan hayırlı olmayan hiç bişey girmesin inşallah
pelinimiz mutluluklarla büyüsün:)))
Ben bu esyalara asik oldum masallah
yaaaaaaaaa çok güzellerr harikaa :) allah uzun sağlıklı bir ömür versin kolay doğumlarrr
hepsi çok güzel..bebeğin iyi günlerde kullanır inş...
zemuszemus pelin gerçekten şanslı bir çocuk
güzel kızın umarım herşeyiyle böyle güzel sağduyulu bilinçli bir genç kız olarak büyür ve mutlu olur kaydirigubbakcemile3
O terlikleri de hiç giymek nasip olmadı karnımdaki dikişlerle zor yürüdüm valla..Terliklerini yesinler kız kokoş seni Şeniz
Maşalla dört dörtlük herşeyiniz.
Çok hoşuma gitti..
hepsii çok güzeell. odasına bayıldım...çok zevklısın..gule gule buyusun pelıncık..
herşey çok güzel..iyi günlerde kullanır inş.darısı başımıza inş...
hepside cok güzel güle güle kullanın inş saglıcakla
Canım ben burda Samancı diye yerel bi mağazadan almıştım ama İstenbulda nerde satılıyor bilmiyorum. Büyük iç çamaşırı mağazalrında bulabilirsin belki..ya canım coos by aquanın geceliklerini nerden buldun ben bulamıyorummm
zevkinize hayran kaldım herşey harika
Odasına bittim Pelin bebişin :asigim:
Herşey ayrı bir güzel sağlıkla kullanın a.s.
Herşeyinizzz çok çook güzel...Rabbim nazarlardan saklasın inş...pelin bebeğe de sağlıklı sıhhatli uzuuun ömürler diliyorummm.darısı bizlerin başına inş..Sepetlerinize ve şekerlerinize de ayrıca bayıldımm...Tam istediğim gibi sepet bulamadım hala...
maşallah çok güzel olmuş hiç bir ayrıntıyı unutmamışınız,rabbim bebeğinizle size mutluluklar versin
allahim hayirlarla büyütmeyi nasip etsin ,agzinizin tadi hic bozulmasin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?