- 12 Mayıs 2025
- 35
- 8
- 1
- 22
- Konu Sahibi bodrum4801
-
Yerleşme kanaması olabilir de test yapmadan bilemez ki bunu kimse. Yerleşme kanaması da pembe veya kahverengi olabilir. Adetten 2-7 gün önce olabilir. Hafif kramplı olabilir. 1-2 gün sürebilir.Merhaba arkadaşlar
Adetime 2 gün kala yani dün akşam bi defa peçete ile silince pembe akıntı geldi ve geçti kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor test yapmaya korkuyorum ümitlenmek istemiyorum hep sonu hüsranla bitiyor adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır acaba?
Test yapmadan tabiki kimse bilemez gebelik olduğunu yapsam mı acabaYerleşme kanaması olabilir de test yapmadan bilemez ki bunu kimse. Yerleşme kanaması da pembe veya kahverengi olabilir. Adetten 2-7 gün önce olabilir. Hafif kramplı olabilir. 1-2 gün sürebilir.
Bence birkaç gün sonra adet gecikmesi olursa yapTest yapmadan tabiki kimse bilemez gebelik olduğunu yapsam mı acaba
Bir kaç gün 1 yıl gibi sürer şimdi banaBence birkaç gün sonra adet gecikmesi olursa yap
Bu işler böyle maalesef insan sabredemiyorBir kaç gün 1 yıl gibi sürer şimdi bana
Kesinlikle sabredemiyor umarım gebeliktir yaBu işler böyle maalesef insan sabredemiyor
İnşallah birkaç gün bekleyip test yapmaktan başka çare yok. Şimdi erken test yapıp negatif görmek de var. Daha idrara yansımamış olabilir eğer bir şey varsa da. Ama açık pembe renk lekelenme bana yerleşme kanaması gibi geldi. Umarım öyledirKesinlikle sabredemiyor umarım gebeliktir ya
Ay umarım öyledir çok sağolun teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinİnşallah birkaç gün bekleyip test yapmaktan başka çare yok. Şimdi erken test yapıp negatif görmek de var. Daha idrara yansımamış olabilir eğer bir şey varsa da. Ama açık pembe renk lekelenme bana yerleşme kanaması gibi geldi. Umarım öyledir
Evet açık pembe lekelenme geldi bi defa nugün de adet sancım vardı ama şuan yok çözemedimİnşallah birkaç gün bekleyip test yapmaktan başka çare yok. Şimdi erken test yapıp negatif görmek de var. Daha idrara yansımamış olabilir eğer bir şey varsa da. Ama açık pembe renk lekelenme bana yerleşme kanaması gibi geldi. Umarım öyledir
Adet sancısı hamilelik olsa da ilk birkaç hafta oluyor ona takılmamak lazım.Evet açık pembe lekelenme geldi bi defa nugün de adet sancım vardı ama şuan yok çözemedim
Anladım hayırlısı olsun bakalım sizde var mı bebekAdet sancısı hamilelik olsa da ilk birkaç hafta oluyor ona takılmamak lazım.
Evet 7 aylık yoldaAnladım hayırlısı olsun bakalım sizde var mı bebek
Ayyy hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin siz ne gibi belirtiler yaşadınız pekiEvet 7 aylık yolda
Benim de yerleşme kanamam olmuştu ama kahverengi idi, hafif regl ağrılarım olmuştu. Başka belirtim yoktu :)Ayyy hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin siz ne gibi belirtiler yaşadınız peki
Anladımmmmm kişiden kişiye değişiyordur bence yerleşme kanamasıBenim de yerleşme kanamam olmuştu ama kahverengi idi, hafif regl ağrılarım olmuştu. Başka belirtim yoktu :)
Adetin geciktiğinde mi öğrendinAnladımmmmm kişiden kişiye değişiyordur bence yerleşme kanaması
Evet, hiç yerleşme kanaması görmeyen de var. Kişisel bir şey.Anladımmmmm kişiden kişiye değişiyordur bence yerleşme kanaması
O kadar erken sonuç gösteriyor mu yaEvet, hiç yerleşme kanaması görmeyen de var. Kişisel bir şey.
Hayır yerleşme kanaması olunca test yapmıştım. Adetime 6 gün kadar vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?