Pembe aknt yardm

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
cok fenayım şuan ellerim titriyor.ayın 8 inde ilk çatlatma iğnesi oldum ve gecen ay 22 sinde adet oldum.bikaç gündür akıntım var.bugun hatta sarı akıntı geldi.az evvewl ilişkiden sonra peçeteye dölle karışık cok cok acık bi pembemsi olduğunu farkettim.nolur yardım edin kızlar.neyin nesi bu.

canım iki seçenek var ya yavaş yavaş adetin başlar yada yerleşme kanamasıdır
umarım ikinci seçenektir ve hiç gelmez

canım iki seçenek var ya yavaş yavaş adetin başlar yada yerleşme kanamasıdır
umarım ikinci seçenektir ve hiç gelmez

cnm yerleşme kanaması ilişkidemi geliyo biz çatlatmaiğnesinden sonra güğn ilişkiye girdik ve buzamana kadar girmemişdik.bu gece ilk ama böle oldu gündüzde sarı akıntıkm gelmişdi

cnm yerleşme kanaması ilişkidemi geliyo biz çatlatmaiğnesinden sonra güğn ilişkiye girdik ve buzamana kadar girmemişdik.bu gece ilk ama böle oldu gündüzde sarı akıntıkm gelmişdi

sarı akıntı gebelik belirtisidir, inşallah hamilesindir canım.

korkma canım.ya adetin başlıyordur,yada ilişki sırasında zorlamadan dolayıdır.başka açıklaması olduğunu sanmıyorum.korkma rahat ol.bence nöbetçi eczane bul ve test al.

Yerleşme kanaması ilişkiden sonra değil de kendiliğinden oluyor canım ama tabii ilişki olduğu anda yerleşme kanaması başlamış da olabilir. ınşallah bu şekildedir.

Yerleşme kanaması ilişkiden sonra değil de kendiliğinden oluyor canım ama tabii ilişki olduğu anda yerleşme kanaması başlamış da olabilir. İnşallah bu şekildedir.

inşallah cnm adet olsa devamı gelmezmiydiki bugun gelen giden yok.akıntı dışında

Canım büyük ihtimal yerleşme kanmasıdır
Ben adetime 4gün kala test yaptım çıkmıştı ikinci çizgi
ınşallah hamilesindir test yapınca sonucu yaz hemen merakta bırakma bizi

arkadaşlar az evvel yine az bişey sümüksü acık renk geldi.adetmiolcamki.ama hiç böyle olmuyordu.

canım inşallah yerleşme kanamasıdır.ilişkiyle alakalı olacağını sanmıyorum.benimde kızımda adet görmem gereken zamanda pembe lekelenmem olmuştu.allah gönlüne göre versin.

bugun belim baya ağrıyor hala gelen giden yok eşim bugun alıcak testi hayırlısı inşallah

arkadaşlar cok üzgünüm az evvel test yaptım cıkmadı..acaba erkenmi.varsa bile ayın 9,10,11 ilişkiye girdim olduysada ozaman olmuşdur.ama kac gündür neden böyleyim peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…