canım iki seçenek var ya yavaş yavaş adetin başlar yada yerleşme kanamasıdır
umarım ikinci seçenektir ve hiç gelmez
cnm yerleşme kanaması ilişkidemi geliyo biz çatlatmaiğnesinden sonra güğn ilişkiye girdik ve buzamana kadar girmemişdik.bu gece ilk ama böle oldugündüzde sarı akıntıkm gelmişdi
korkma canım.ya adetin başlıyordur,yada ilişki sırasında zorlamadan dolayıdır.başka açıklaması olduğunu sanmıyorum.korkma rahat ol.bence nöbetçi eczane bul ve test al.
Yerleşme kanaması ilişkiden sonra değil de kendiliğinden oluyor canım ama tabii ilişki olduğu anda yerleşme kanaması başlamış da olabilir. İnşallah bu şekildedir.
canım inşallah yerleşme kanamasıdır.ilişkiyle alakalı olacağını sanmıyorum.benimde kızımda adet görmem gereken zamanda pembe lekelenmem olmuştu.allah gönlüne göre versin.cok fenayım şuan ellerim titriyor.ayın 8 inde ilk çatlatma iğnesi oldum ve gecen ay 22 sinde adet oldum.bikaç gündür akıntım var.bugun hatta sarı akıntı geldi.az evvewl ilişkiden sonra peçeteye dölle karışık cok cok acık bi pembemsi olduğunu farkettim.nolur yardım edin kızlar.neyin nesi bu.
canım inşallah yerleşme kanamasıdır.ilişkiyle alakalı olacağını sanmıyorum.benimde kızımda adet görmem gereken zamanda pembe lekelenmem olmuştu.allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?