Pembe aknt yardm

arkadaşlar cok üzgünüm az evvel test yaptım cıkmadı..acaba erkenmi.varsa bile ayın 9,10,11 ilişkiye girdim olduysada ozaman olmuşdur.ama kac gündür neden böyleyim peki

Adetine kaç gün kaldı :uhm:istersen biraz daha bekle

arkadaşlar yaa eger olsa bile 9,10,11 ilişki oldu 10 günlük olunca teste cıkıyomu

canım bende hamile kalmaya çalışıyorum ama adetin başlıyo sanırım çünkü tam zamanı şu zmanlar hayırlısı inş en kısa zamanda yüzün güler

adetinin 10 gün gecikmesi gerekiyo bugün ayın21 tam adet zamanın oyüzden eğer öleyse bile adetinin 10 gün gecikmesi gerekir çıkması için yani

ama cnm bu akıntı geldiğinden beri gelen giden yok

canım benim
şuanki o heycanını öyle iyi anlıyorum ki benimde 3 günüm var çaresizce bekliyorum öle kırmızıyı görmek istemiyorum ama bana göre adetin başlıyo çünkü geçen ayın 22 sinde olmuşsun şu 2 en fazla oda 3 gün içinde adet olabilirsin
ama inş yanılıyoruzdur sabret canım duanı eksik etmeŞeniz

arkadaşlar yaa eger olsa bile 9,10,11 ilişki oldu 10 günlük olunca teste cıkıyomu

İdrar testlerii adet gecikmesinden sonra sağlıklı sonuç verir..Bence kan tahlili yaptır yada doktorunu arasana ben olsam şimdi 10 defa aramıştım:1ninca:

cnm benim ya inşallah allah her isteyene nasip eder.bu ay cok umutlandım ilk defa vede belirtilerde oldu.rabbim senide benide hepimizi güldürsün.

canım amin öle umutsuzca konuşma şimdi kendimi gördüm sende üzüldüm canım ya
bende geçen ayın 26 sında adet oldum işte bu ayında 11 12 si ve 15 şi beraber olduk öle bekliyorum ıslaklık hissetcem die ödüm kopuyo belim ağrıyo biraz şimdi çıldırıyorum mesela acaba çok oturmaktan mı oldu yokda adet belirtisimi onu sorguluyorum inş rabbim yüzümüzü güldürür

cnm ya aynı kaderi,paylaşıyoruz sen kac senelik evlisin

3yıllık evliyim cnm sen

canım benim 1 sene oldu senin isteğin çok daha fazladır tabiki ama insan hayal edince bile aynı duyguları hissedebiliyo sanırım bu arada bi sorun yok dimi herşey normal yani bebiş için

bu arada belirtin neler yani belirtim oldu diyosun ya???
bide ağrın sancın varmı canım

bu arada belirtin neler yani belirtim oldu diyosun ya???
bide ağrın sancın varmı canım

cnm ben yaklaşık 1 haftadır halsizlik uyku yaşıyorum.3,4 günüdr akıntım var.dün gene o pembemsi geldi sümüksü bi kıvamdaydı.kasık bel agrısı var.bikaç gün önce arada bir kasıklarıma agrı girdi. bugunde belim baya agrıyor.2 gündür iştahım acıldı.

canım benim 1 sene oldu senin isteğin çok daha fazladır tabiki ama insan hayal edince bile aynı duyguları hissedebiliyo sanırım bu arada bi sorun yok dimi herşey normal yani bebiş için

polistik overmişim daha klomene başlamadan önce ögrendim senelerdir adet düzensizliğim varrdı 8 aydır coycloprognova diye bi ilkaç kullandım adet düzenlendi ama hep olduğum adetten bikac gün önce oluyordum.bu ay ilk ilaçsız ayım yani klomen ve çatlatmöada ilk ayım

canım sümüksü bi akıntı varsa hamilelik belirtisi olabilir burda ki kızlar sölemişti ordan aklımda kaldı inş belirtilerin var ama hayırlısı canım yüzün güler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…