.............
arkadaşlar cok üzgünüm az evvel test yaptım cıkmadı..acaba erkenmi.varsa bile ayın 9,10,11 ilişkiye girdim olduysada ozaman olmuşdur.ama kac gündür neden böyleyim peki
Adetine kaç gün kaldı :uhm:istersen biraz daha bekle
canım bende hamile kalmaya çalışıyorum ama adetin başlıyo sanırım çünkü tam zamanı şu zmanlar hayırlısı inş en kısa zamanda yüzün güler
ama cnm bu akıntı geldiğinden beri gelen giden yok
arkadaşlar yaa eger olsa bile 9,10,11 ilişki oldu 10 günlük olunca teste cıkıyomu
canım benim
şuanki o heycanını öyle iyi anlıyorum ki benimde 3 günüm var çaresizce bekliyorum öle kırmızıyı görmek istemiyorum ama bana göre adetin başlıyo çünkü geçen ayın 22 sinde olmuşsun şu 2 en fazla oda 3 gün içinde adet olabilirsin
ama inş yanılıyoruzdur sabret canım duanı eksik etmeŞeniz
kaç yıllık evlisin canım
canım amin öle umutsuzca konuşma şimdi kendimi gördüm sende üzüldüm canım ya
bende geçen ayın 26 sında adet oldum işte bu ayında 11 12 si ve 15 şi beraber olduk öle bekliyorum ıslaklık hissetcem die ödüm kopuyo belim ağrıyo biraz şimdi çıldırıyorum mesela acaba çok oturmaktan mı oldu yokda adet belirtisimi onu sorguluyorum inş rabbim yüzümüzü güldürür
3yıllık evliyim cnm sen
bu arada belirtin neler yani belirtim oldu diyosun ya???
bide ağrın sancın varmı canım
canım benim 1 sene oldu senin isteğin çok daha fazladır tabiki ama insan hayal edince bile aynı duyguları hissedebiliyo sanırım bu arada bi sorun yok dimi herşey normal yani bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?