iyiyim suzanım evdeyiz bugün evet okul tatil bugün onlara benimki sıkılıyo evde okula gitcem diye mızır mızır edip duruyo başta 3 gün çok sıkıntı çektik alışamayacak sanmıştım ama alıştıı şimidde evde durmak istemiyoo okulu istiyoo.)))) kaan nasıl alıştımı okulaa
kizlar selamlar hepinizeee.
kizim 29 ekimde saat 8.44de dunyaya geldi
ay bi tatliki allahim isteyen herkese nasib etsin insallah.
bende bebekte cok iyiz cok sükür bugun hastaneden ciktik
sezeryan oldugu icin 6 gün kaldik hastanede
kizim 3500 kilo 52 cm olarak dogdu.
kizimin adini babasiya beraber bulduk biz cok begenerek koyduk almanyada yasayacaginida göz önunde bulundurarak Almira koyduk.
kizimin adini babasiya beraber bulduk biz cok begenerek koyduk almanyada yasayacaginida göz önunde bulundurarak Almira koyduk.
günaydınnnnnnnnnn
tünaydınnnnnnn naber canımm
amiiiin cok saol canim benim.atlattik kolaylikla allahim bundan sonrasinda yardim etsin insallah.oyy oyyy tatlı olmazmıı ye benim yerime minnoşu canım hayırlısıyla doğumunuda yaptın allah bundan sonrası için yardımcın olsun kilosuda boyuda çok iyi maşallahh isminedee bayıldımm çok güzel bi seçim olmuş ismiyle yaşasın inşallahh :) öptüm almirayı ve seni kendine bebeğe çok diikkat et canım
bu arada doğumun nasıl geçti canım sormayı unuttum baş ağrısı falan oldumu bebeğin doğarken gördünmü yoksa tamemnmi uyuttular falanmı detaylarıyla anlatırsın bizee merak ettik kaç gündür öptüm canım
oooyyy oyyyy maşallahkuzucuna canım benim
çokk geçmiş olsun sanada,allah analı babalı büyütsün işlh.
neden 6 gün kaldınki biraz fazla değilmi?
darısı benim başıma
öpüyorum seni vu kuzunu
ALALH annalı babalı büyütsün canım çok sevindim şimdi cadı ne ttatlıdır ayy seninde iyi olman açok sevindim darııs başıma işalhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?