Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

evet canım kaanda ilk gün biraz tedirgindi ama sonradan fena alıştı okula.hastalandığında yollamıyorum ağlıyo ben okula gidicem diye

ayy canım yaa :)) bizimki okulbaşladı dizanteri oldu zatürre oldu en sonda grip oldu şimdilikiyi ama gidemedeği çok günle var hastalanıncabende yollamıyorum oulaa yazvrum hasta halinde okula gidecem diyooo amaaan alışsınlarda ilk okula başlarken sıkıntı çekmiyecez en azından

selam arkadaşlar
kimseler yokk
büşracım çok merak ediyorum seni,umarım sen ve meleğin iyidir

kizlar selamlar hepinizeee.
kizim 29 ekimde saat 8.44de dunyaya geldi
ay bi tatliki allahim isteyen herkese nasib etsin insallah.
bende bebekte cok iyiz cok sükür bugun hastaneden ciktik
sezeryan oldugu icin 6 gün kaldik hastanede
kizim 3500 kilo 52 cm olarak dogdu.
kizimin adini babasiya beraber bulduk biz cok begenerek koyduk almanyada yasayacaginida göz önunde bulundurarak Almira koyduk.

oyy oyyy tatlı olmazmıı ye benim yerime minnoşu canım hayırlısıyla doğumunuda yaptın allah bundan sonrası için yardımcın olsun kilosuda boyuda çok iyi maşallahh isminedee bayıldımm çok güzel bi seçim olmuş ismiyle yaşasın inşallahh :) öptüm almirayı ve seni kendine bebeğe çok diikkat et canım

bu arada doğumun nasıl geçti canım sormayı unuttum baş ağrısı falan oldumu bebeğin doğarken gördünmü yoksa tamemnmi uyuttular falanmı detaylarıyla anlatırsın bizee merak ettik kaç gündür öptüm canım

oooyyy oyyyy maşallahkuzucuna canım benim
çokk geçmiş olsun sanada,allah analı babalı büyütsün işlh.
neden 6 gün kaldınki biraz fazla değilmi?
darısı benim başıma
öpüyorum seni vu kuzunu

ALALH annalı babalı büyütsün canım çok sevindim şimdi cadı ne ttatlıdır ayy seninde iyi olman açok sevindim darııs başıma işalhhh

amiiiin cok saol canim benim.atlattik kolaylikla allahim bundan sonrasinda yardim etsin insallah.

dogumum cok güzel gecti canim
gece bir uyandimki yatak su icinde kalmis gece suyum acilmis tam zamanina almisiz sezeryan gününü yani
gece apar topar hastaneye gittik sabah zaten sezeryan olacaktim sabaha kadar bekledik
sancilarim artmisti baya.
sabah sezeryana girdik.spinal anestezi oldu kocamla sohbet ede ede gecirdik 45 dakikayi hic bas agrim falan olmadi gayet iyiydim cok sükür.tamamen uyuma falan olmadi bastan sona kadar uyaniktim.bebegimi gördüm cook güzeldiii ama hemsireler hemen temizemeye götürdüler sonra babasinin kucagina verdiler
ilk 2 gün cok zor yürüdüm sonra alistim simdi eskisi gibiyim sadece birazcik ici sizliyor okadar dikisim yok estetik yapistirma yapildi yeri hic belli deil incecik bi cizgi var 10 cm o kadar.doktorumun eli cok hafifmis saolsun.

cok saol suzancim darisi basina canim benim hayirlisiyla sende kucagina alirsin insallah.
burda sartmis 6 gün kalmak islerini garantiye aliyorlar
herangi bir komplikasyon falan olur diye.
normal dogum yapanlar 3 gün kalmak zorunda sezeryan yapanlarda 6 gün.
benim icin cok iyi oldu iyice toparlandim hemsireler cok iyi bakiyorlar valla.
aile odasi ayirttirdik kocamla beraber kaldik sanki otele gitmisim
yemegin suyun ayaginda dusunu rahat aliyorsun gece bebege hemsireler bakiyor
geldi gecti cok sükür.

sira sizdeee

ALALH annalı babalı büyütsün canım çok sevindim şimdi cadı ne ttatlıdır ayy seninde iyi olman açok sevindim darııs başıma işalhhh

amin canim cümlemizin cocuklarini insallaaahhhh.
ay darisi basiniza suzanla senin.
insallah sizde kolaylikla dogurursunuz yavrularinizi.
ben cok iyim cok sükür .
ya bu melekler herseye deger varya.
anne olmak cok güzell...

dogumum cok güzel gecti canim
gece bir uyandimki yatak su icinde kalmis gece suyum acilmis tam zamanina almisiz sezeryan gününü yani
gece apar topar hastaneye gittik sabah zaten sezeryan olacaktim sabaha kadar bekledik
sancilarim artmisti baya.
sabah sezeryana girdik.spinal anestezi oldu kocamla sohbet ede ede gecirdik 45 dakikayi hic bas agrim falan olmadi gayet iyiydim cok sükür.tamamen uyuma falan olmadi bastan sona kadar uyaniktim.bebegimi gördüm cook güzeldiii ama hemsireler hemen temizemeye götürdüler sonra babasinin kucagina verdiler
ilk 2 gün cok zor yürüdüm sonra alistim simdi eskisi gibiyim sadece birazcik ici sizliyor okadar dikisim yok estetik yapistirma yapildi yeri hic belli deil incecik bi cizgi var 10 cm o kadar.doktorumun eli cok hafifmis saolsun.[/QUOTE]

canım benim çok iyi geçmiş doğumun çok sevindim zaten bütün acılara katlanıyosun bebşin kokusunu duyunca benimde zor olmamıştı başta çok korkmuştum aynı sen gibi karışık bi duyguydu yaşadığım herşey biranda gelişti ve oldu sadece baş ağrısı çektim benimkide spinal anestesi oldu ama damar yolundanda serum verdiler sanırım o zaman uyuttular benim onun için başım ağrıdıı ben dayanamazdım canlı canlı çıkışını görrmeye çünki tavan komple aynaydı tavandan herşeyi görecektim ben istemedim uyandığımda herşey iyiydi dikiş izim bile yok yanii incecik bi çizgi seninki gibii amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bende doğurmak istiyom tekrar yaaa bakasana hala unutamamışım 4 sene olduu artık :)))))))) erkekler askerlik anılarını kadınlarda doğum anılarını anlata anlata bitiremiyolar dimiii hehehhhehhe canım ebnimm almiraanın kokusunu içine çeke çeke öp yerime olurmuu senide öptüm

dogur elifim tabi olunda büyümüs nasil olsa ben bile ikinciyi düsünmeye basladim haaa
saka canim tabiki.
seni uyuttuklari icin bas agrin olmus galiba evet.
tavan aynaysa uyudugun iyi olmus tabiki canim,
ay ben düsününce bile bi tuaf oluyorum internetten hep izlerdim sezeryani simdi kendi basima geldi ya izleyemiyorum nedense.
allaha sükür atlattik.
allahim sana hemen hamile kalmayi nasip etsin insallaaahhh.

büşracım evet ya bende izleyemeiyorum o videolarıı ama başımıza geldi demii ben doğumdan korkmuyorum artık ama mide bulantıları varya en çok mahvediyo insanı :)))) tabii hemenn düşün ben 4 sene beklemişim :)))

ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmey...ecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…