Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

canım arkadaşlarım size gelsin bu yazı büşrada artık anne olduğuna göre tam bize uygunn bi yazı olduğunu düşünüdüm

elifcim çokk hoş bir paylaşım emeğine sağlık
inan okurken ağladım eee malum benim hormonlar coştu.
harikaydı tatlımm

saol tatlım ağlattımmı seni kıyamamm bende ağlıyorum bunu okurkenn

benimki 3 ay sürmüstü canim ama 4-5 hatta hamileligin sonuna kadar sürenleri düyünca kendi halime sükrediyorum.
seninkide uzun sürüyor sanirim aman sen hamile kada alah bi kolaylik verir dayanma gücü verir insallah.
arayi faza acmamak lazim kiz:94:

canım arkadaşlarım size gelsin bu yazı büşrada artık anne olduğuna göre tam bize uygunn bi yazı olduğunu düşünüdüm

canim gercekten cok güzel bi paylasim cok saol ya bunu kizim icin yazdigim defterime not edicem kesinikle cok duygulandim bende

hayırlısı canım inşallahh arayı açmak istemiyorum tabii nasip ne zaman olursa o zaman olsun benimki 4 ay sürdü ama gel bana sor sürünüyodm resmen hala midem hassastır hamileikten kalan bişey buu .....yemek kokusundan tiksiniyodum ne yiyebiliyodum ne yapabiliyodum su bile içemiyodum banyo yaparken şampuannın kokusundan kusuyodum yatak yorgan kokuyo gibi geliyodu burnuma kısacası yattığım yerden kalkamıyodum allah kimseye vermesin mide bulantısını inşallah dayanma gici veriri rabbim önceden arda yoktu yatıyodum ama şimdi çocuk varken çok zor olacak neysemm bitmez benim derdimm düşün düşünn çımaza giriyorum en iyisi zamnan bıırakmakk zamanı gelidğinde olur zaten

Elif ben de çok beğendim.iş yerindeyim şu anda ve ağlıyorum,gerçekten çok duygusal ve doğru bir yazı olmuş..ben de iyice ağırlaştım artık.27. haftadayım,şu 5 hafta da hayırlısıyla bi geçse de doğum iznine ayrılıp evimde yatıp dinlensem..evde olunca son 2 ay daha rahat geçicek gibime geliyo..

yaa evet süper bişey dimii :))) senin bide hormanlar coşmuştur duygusal olursun :) evet son aylar çalışıyosan sıkıntılı olur tabii inşallah hayrılsıyla sende atlatırsın havalar güzel gidiyo demi bu aralarr canım

Evet havalar süper.dün sabah kahvaltısına aziziye çay bahçesine gittik dışarda oturduk sonra yürüyüş yaptım çok iyi geldi.oğlum çağdaş da parkta koşturdu durdu.keşke aralığa kadar böyle olsa..sen nasılsın neler yapıyosun?

bende iyiyim canım 2 gündür akşam 8 olana kadar dışarıda geziyoruz hava süper gidiyo yemek yiyip eve gidiyoruz cumartesi günü alışveriş yaptım deli gibi :))) dünde koafördeydim saçlarımı falan boyattım akşam 5 gibi falan işim bitince eşim oğlum biraz çarşıda dolandık yemek yedik sonrada redevkodaya geçtik akşam 8 de eve geçtik pestilimiz çıktıı valla :))) benim bukadar 2 günlük maceralarım :)))
hava güzelken yap yürüyüşlerini iyi gelir sana çocukalrada iyi geliyo amann hep kış hep kış birazda mevsim normalerinin dışında bimevsim yaşayalım demi yaa

Son düzenleme:
Elif cim,hala özel mesaj yazamıyorum Ben Kızılay Bölge Kan Merkezinde Lojistik uzmanı olarak çalışıyorum.5 yıldır bu görevi yapıyorum,ondan önce de 5 yıl ingilizce öğretmenliği yaptım.öğretmenlikte kadrom gelmediği için bırakmak zorunda kaldım,ama şimdiki göreviminde kutsal olduğunu düşünüyorum.Kızılaycı olmak bir ayrıcalıktır yerimiz bölge araştırma hastanesinin biraz daha ilersinde.yolun düşerse beklerim..Doktorum kesinlikle Paşa Bey :) ilk bebeğimde de doktorum oydu,ona müthiş bir güvenim var.zaten annemin,bursa daki teyzemin,yengemin de doktoru.aile doktorumuz oldu artık :)) uslubu ve iletişimi biraz hızlı hatta seninle ilgilenmiyomuş gibi gelebilir ama aslında çok bilgili bir hekim..

inşallah canım yolum düşerse gelirim bi tanemm tanışırız :)) tabiki çok kutsal öğretmenlikte öyle :))
canım paşa beyin iyi olduğunu duydum ama ilk erzuruma geldiğimden berii muhammet beye gidiyorum bende ondan çok memnunum ama hamiş falan olursam zaten bir tane dooktarla kalmam ben hepsine muayne olurum onada giderim büyük ihtimalle :))))))
çünkü oğluma hamileyken manisada 3 doktora gidiyodum bir tanesi böbreklerinde reflü farketti oğlum doğduğundada hemen takibe alındı eğer bir tane doktorla sınırlı kalsaydım belkide hiçbir doktor farkedemiyecektii o yüzden her doktorun bilgisi farklıdır birinin göremediğiini diğeri görüyor

büşracım kızının fotoğrafını koyda bizde görelim kuzuyu :)))

suzan bşka topiklere takılıyosun gülüm buraya hiç uğramıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…