Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polimm okudunmu cnm konuyu

kiz okudum geldim allah akil versin kim ne derse desin o kendi bildigini yapacak.orda bir yorum yapanada gicik oldum dogulular galiba falan demis genelde güney doguda var bu sadece bunada asiret diolar.her gelin gelen kesin kaynanayla yasar yillarca ayrilsa bile yemegi icmeyi yatana kadar kaynananin evinde otururlar benim teyzemin kizi dogma büyüme istanbullu izmirde asiret yüzünden berdel verildi bu devirde böyle seyler hala var yaaaaa sinir oldum vallaha yaaaaaaalsanaalsanasmile

hadi kız cahil aşk sarhoşu kzın ailsei nasıl izin veriyor kızlarının bir ordu içinde yaşamasına

allah akıl fikir versin,diyelim bu günlerini mumla arıcak ama malesef bulamıcak.ayy bide bu çıktı gıı doğu batı bilmem ne anam türkiyenin heryeri bizim,ben sevmiyorum öyle ayrımcılıkları,anası babası bilmem nereli,oda 1 2 sene önce gelimiş istanbula ben istanbulluyumm yaaaaaaaa vayyy beeeeee gülüyorumm ben.insan aslını inkar etmemeli.malesf geri kafalılık devem ediyor bazı yerlerde

bak bana bende gurbet kuşuyum ne ana var ne baba 3 ayda bir görürsem o kadar..zoorrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben doğma büyüme istanbuldaydım ama hiç istanbulluyum demedimm

cok güldüm bazi yorumlaradakaydirigubbakcemile3

ay su tirtilin adresinde ne güzel örgüler vaaar hayran kaldim vallaboshayallersmile

polanan nassılsın cnm bebişin nasıll.
bugün doktora gidicem saat 4 de bakılıcak yumurtalara

candyy günaydınn cnm nasılsınn dün göremedim seni yavyuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…