Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kızlarr benim için dua edin olurmu
işlh yumuşlarım büyümüştürreyvahedigeldismile

polanan nassılsın cnm bebişin nasıll.
bugün doktora gidicem saat 4 de bakılıcak yumurtalara

hadi hayırlısı canım bende dün gittim troid tatlillerini yaptırmaya ama dr izindeymiş 1 temmuza kadar sinir oldum yaa bakalım yarında kadın doğuma gidip gebelik öncesi tahlillerimi yaptırayım dedim bide kavga ettim dün hemşirenin biriylee sıra b,izdeyken başka birini aldı içeri bende sıra bizde dedim manyak yaa farketmez diye bi el hareketi yaptı deliye döndüm eşim zor zapdetti beni sonra odaya biz girdik o hemşire odadan nasıl kaçacağını bilemedi ama arkadaşına dedim kimdir oo benim sıramı başkasına veriyo dedim haklısınız dedii çok sinirliydim dünn çokkk

anlıyorumm cnm benimde başıma geldi böyle aptalca şeyler,oğlum 38 ateşle yanıyorr doktor ilaç mümessillerini içeri alıyor hastaneyi ayğa kaldırdım resmen,içeri girince bir ilgi bir ilgi anlatamam sana.boşver cnm sıkma canını.kadın doğumda bakar senin troidine cnm doktoru beklemene gerek yokki:uhm:

çokk korkuyorumm çokk o blendırı yine içime sokucak,çokk acıyoo yaaa offfffff
işlh bu son olurda bidaha girmek zorunda kalmam

offf canım yaa ne zor inşalah bişey yokturda herşey yolunda gider sende bebek sahibi olursun

bir misafirimiz var kızlar bi kahve ikramm edelimm.hoşgeldiniz sayın misafirrboshayallersmile

ama çokk cnm sıkılıyo hamile kaldığımda troidlerim de bi sorun olursa diye çokk endişeleniyorumeyvahedigeldismile

ama asla ümidimi yitirmedim
allahın izniyle bu ay hamiş kalırım işlh.

ardaselin yeni üyesin sanırım canımm
hayırlı olsun işlh.burası harika bir yer inanki çoooookkk hoşlanıcaksın kk danboshayallersmile

cannyy arda nasıl cnm iyimi öp benim yerime onu olurmu

ayyy içimde garip bir sevinç var nedenini bilmediğimm yumuşlarım büyüdü gibime geliyor ondanmı aceppp

polliimmm nerdesin gıııı özledim valla seni

geldim canim iyim cok sükür sen nasilsin gebelikte ucak yolculuklarini arastiriyordum.

:sm_cool: ayyyy doktorami gidcen giii insallah büyümüslerdir ya.aslinda bence kesin buyumuslerdir bi sorun oldugunu pek zannetmiyorum.

insallah hamile kalirsiniz zemuszemus
hemde candyle ayni andakaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

aminn cnm yaa işlh dediğin gibi olurda 3 leriz hamişliği:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…