Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polim niye yazmıyon gııııııııııııııııııııııııı

kadının birinin yeni bebği olmuş ablasınında 5 yaşında kızı varmış yeğeni kızını çokk kıskanmış
yeğenimden nefret ediyorum yazmış kadın.inanamadım gıııııı

kiz onu bende okudum valla biseyler yazsammi yazmasammi diyede düsündüm aman dedim bosver kiz valla dengesizlik katiliyorum sana daha 5 yasinda melek o neki:ecrin_bebek: kiskanacak tabikide.

benimde ablamin kizi 5 yasinda beni esimden kiskaniyordu kaydirigubbakcemile3nisanliyken yanina oturma,elinden tutma,o benim teyzem beni sev teyze onu sevme derdi aramiza girer sarilir bana otururdu halende öyle vallaha bir parca cocuk hala esimle konusmaz tlf ona verince tlf sesi kesilir tek kelime etmez.yerim ben ona kurban olurum yaa melek bütün cocuklarneki yaaaa:teselli:

hamişlerin duası kabul olurmuş dua et kuzumm bana

etmezmiyim hec
:Saruboceq:allahim sen suzan bacimiza bu ay bir evlat nasib eyle yarabbim,kendi gibi güzel,yusuf yüzlü bir kiz bebek nasib eyle yarabbi.:Saruboceq:
yumurtaya can veren rabbim sen isteyen herkese evlat nasib eyle bu mutluluktan mahrum etme yüce ALLAHIM.zemuszemus

aaaaaayyyyyy anasıl hoşuma gitti anlataamam yaneolumunekankayizsmile

aayyy iştahlandırdın beni dur bende bir paket açıyım barikaydirigubbakcemile3

yaa geçen ayki yumuş takibi kağıdımı bulamadım sinir oldum ya nerde acaba
sen gördünmü polimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa geçen ayki yumuş takibi kağıdımı bulamadım sinir oldum ya nerde acaba
sen gördünmü polimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cekmecelerin birine koydun galiba kaydirigubbakcemile3iyi bak

2 gün sonra tekrar gidicem bakalım bu ay merakımdan 2 tane suzan olur herhaldekaydirigubbakcemile3

geçen girdiklerimde bu kadr acımamıştı ya hala acıyo desem yeridir yaneee

kıızzz bir türlü bitiremedinmi şu cipsi anacımm
az ye az bak kiloluyum diye ağlıyon sonraakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…