Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

eşimin toplntısı vardı,onun için gecikmeli gidicezkaydirigubbakcemile3

amaaan catlatirsin sen simdi bizikaydirigubbakcemile2

canım inan ben şimdi çatlıcam meraktan,ama dedimya eşimin toplantısı var,onu bekliyoruz.doktoruda aradım geç gelicez dedim bakalım saat 6 da gidicem ve gelir gelmez hemen yazarımm:1closedeyes:

belki o arada yumurtan biraz daha büyürkaydirigubbakcemile3

canım inan ben şimdi çatlıcam meraktan,ama dedimya eşimin toplantısı var,onu bekliyoruz.doktoruda aradım geç gelicez dedim bakalım saat 6 da gidicem ve gelir gelmez hemen yazarımm:1closedeyes:

hadi hayirlisizemuszemus

kiz su yil dönümünde gelinlik fikri cok güzel ama gelinligim ankarada kaldi getiremedim daha onu:sinifsinif:

evet iyi olurdu
ama olsada sen koca göbüşünle sığmazdın zatenkaydirigubbakcemile3

yaaa aglarim bak:gitme:
valla hic bunu düsünmemistim acikcasikaydirigubbakcemile3
bende üzülüyom keske gelinligimide getirseydim diyekaydirigubbakcemile3

yaaa aglarim bak:gitme:
valla hic bunu düsünmemistim acikcasikaydirigubbakcemile3
bende üzülüyom keske gelinligimide getirseydim diyekaydirigubbakcemile3

aayyy kıyamam sana kuzucum sen tombiş değilsinki niye ağlıyasınki,senin bebişin var canım onun için yazdımm.
gerçekten aklına gelmedimi cnm ya çokk komik oldu bu valla.
bu arada eşim aradı ben çıkıyorum cnm kendine iyi bak akşam yazarım bye

valla gelmemisti.
merakla bekliyom
duada ediyom hadizemuszemus

slmkızlar doktordan geldim
bugün adetimin 9. günü yumurtam 13mm olmuş,doktor çokk güzel bir başlangıç dedi.
cumartesi tekrar gidicem yine bakılıcak.cnm çokk yandı ama şimdi çookk mutluyum:lepi:

slmkızlar doktordan geldim
bugün adetimin 9. günü yumurtam 13mm olmuş,doktor çokk güzel bir başlangıç dedi.
cumartesi tekrar gidicem yine bakılıcak.cnm çokk yandı ama şimdi çookk mutluyum:lepi:

ohh cok sevindim:teytey:
canin yandi ama gecti bak cok sukur hersey yolunda.
kesin bu ay hamile kalcan senalkisalkisalkis

hamişlerin duası kabul olurmuş dua et kuzumm bana

kızz varya bazı kadınları anlamakta zorluk çekiyorum ben valla bendemi bir sorun var acepkaydirigubbakcemile3

kadının birinin yeni bebği olmuş ablasınında 5 yaşında kızı varmış yeğeni kızını çokk kıskanmış
yeğenimden nefret ediyorum yazmış kadın.inanamadım gıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…