Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

canımm topikk kapanmış hemen ama iyi olmuş valla hiçbir bayanın ağzına yakışmayan küfürler

kadın kocasından tokat yemiş falan filan,msj nı editlemiş
ben diğer yazanlardan anladım konuyu
sonra herkez eşinden boşan gibi şeyler yazmış,kadında çıldırmış
ayy neler neler

tokat yerken çıldırmıyo boşan deyincemi çıldırıyo bu kadınları anlamak mümkün deil kaydirigubbakcemile3

kızz şimdi açık açık yazarsam bizim topiğide kapatırlarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tokat yerken çıldırmıyo boşan deyincemi çıldırıyo bu kadınları anlamak mümkün deil kaydirigubbakcemile3

aynen canım yaa
önce eşini o kadar kötüledki,eeee haliyle herkez boşan filan dedi
buda hemen 1 tokatta boşanılırmı,eşimin beni sevdiğine eminim demeye başladı
diğerleride ne halin varsa gör dediler çıldırdı tabii birine taktı kafayı o ona oo ona anlıcan

neyse canım benim çıkmam lazım alt kattaki komsumun kuranı var oraya gitcem yine gelirim kendine ii bak
sen de duyduklarını unut tamam mı kaydirigubbakcemile3
onların seviyesizliği:umursamaz:
bigün banada bekliyorum halana geldiğin zman unutmaolumunekankayizsmile

ayy valla bide daha kız nişanlıymış kayananam bizdeyatmasın diye neler yapabilirim demişş yaa çokk güldüm sende ordaydımbenimmsj okudun mu

tamam canım görüşürüz inşlh.sende kendine iyi bak
inşlh halama gelmesemde sırf senin için gelirim kuzuummm
öpüyorumm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar nirdesiniz yeni arkadaslar okuyup cikmayin gelin tanisaliiiimopuyorumnanaktan

kızlar bişe sorcam 7+0 haftalık hamileyim,haftaya tatile gidicem,armutlu (yalova) da yazlığa.doktorum kesinlikle denize girme,enfeksiyon kaparsın dedi.ama ben yüzmeden duramam ki,dibine kadar git,denize girme bu stres bebeğime daha çok zarar vermez mi :çok üzgünüm: internette baktım havuzda yüzmek sakıncalı ama denizde yüzülebilir diyo.sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.bari 1-2 kere yüzeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…