kızlar bişe sorcam 7+0 haftalık hamileyim,haftaya tatile gidicem,armutlu (yalova) da yazlığa.doktorum kesinlikle denize girme,enfeksiyon kaparsın dedi.ama ben yüzmeden duramam ki,dibine kadar git,denize girme bu stres bebeğime daha çok zarar vermez mi :çok üzgünüm: internette baktım havuzda yüzmek sakıncalı ama denizde yüzülebilir diyo.sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.bari 1-2 kere yüzeyim.
ayy valla bide daha kız nişanlıymış kayananam bizdeyatmasın diye neler yapabilirim demişş yaa çokk güldüm sende ordaydımbenimmsj okudun mu
burdayım canım.ya çok şükür düşük tehlikem falan yok.doktor mikrop kapmamdan korkuyor.ama yine de 1-2 seferden bişe olmaz dimi.havuzda yüzmem zaten
Evet öyle yapayım en iyisi,denize girebilirsin diyen bir doktor bulana kadar bütün doktorları gezeyim:dance:
sen nasılsın canım,kaç haftalık hamilesin ilk çocuğunmu
neyse bişe olmaz hafif yanık tadar ama lezzetini bozmaz eminim.ellerine sağlık.eee sen kaç haftalık hamilesin canım,başka çocuğun varmı
Polyanan cım,ben aslen trabzonluyum,ama erzurum da yaşıyorum.çalışıyorum.2 yaşında bir oğluşum var,şimdi de ikinciyi bekliyoz,bakalım hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?