Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

hosgeldiiin.daha cok kücük annesi stres yapmaa.evet yüzmek biraz tehlikeli olabiliyor.havuzu hic önermiyorlar enfeksiyon kapilabilir bundan dolayi.

ilk 3 ayina kadar sabahlari 10-20 dk yüzmenin mide bulantilarina bile faydali oldugunu duymustum.ama doktorun sana niye yasak koymus anlamadim belki bebek acisindan tehlikeli olacagindandir allah korusun düsük tehliken falan varsa.tabi bi bildigi vardir doktorunu dinlemelisin amaolumunekankayizsmile.

burdayım canım.ya çok şükür düşük tehlikem falan yok.doktor mikrop kapmamdan korkuyor.ama yine de 1-2 seferden bişe olmaz dimi.havuzda yüzmem zaten

ayy valla bide daha kız nişanlıymış kayananam bizdeyatmasın diye neler yapabilirim demişş yaa çokk güldüm sende ordaydımbenimmsj okudun mu

kiz suzicim biraz önce girdim okudum valla bende güldüm.daha ortada bisey yok nereleri düsünüyorlar.

kiz senin kaynanan nerde hangi sehirde?

burdayım canım.ya çok şükür düşük tehlikem falan yok.doktor mikrop kapmamdan korkuyor.ama yine de 1-2 seferden bişe olmaz dimi.havuzda yüzmem zaten

bence sen baska bir doktora daha git onada sor cünkü doktorun bosona girme demez yada birdaha sor doktoruna.sabahlari 10 20 dk bisey olmaz heralde ama ya olursa üzülürsün sonra.

Evet öyle yapayım en iyisi,denize girebilirsin diyen bir doktor bulana kadar bütün doktorları gezeyim:dance:
sen nasılsın canım,kaç haftalık hamilesin ilk çocuğunmu

Evet öyle yapayım en iyisi,denize girebilirsin diyen bir doktor bulana kadar bütün doktorları gezeyim:dance:
sen nasılsın canım,kaç haftalık hamilesin ilk çocuğunmu

denize girmeden gelmecen sen yazliktan galiba kaydirigubbakcemile3

iyim canim saol takiliyoz böle iste bu kulüb olmasa patlayacam sikintidanhihoyyyt
20 haftalik hamileyim canim evet ilk bebegim olacak insallah.
peki senin ilkmi kendinden bahsetsene birazolumunekankayizsmile

selammm canımm polim nasılsın tatlımmm
gıızzz yeni arkadiş gelmiş hoşgelmiş.ben işlerimi,yemeklerimi yaptım gariii

Polyanan cım,ben aslen trabzonluyum,ama erzurum da yaşıyorum.çalışıyorum.2 yaşında bir oğluşum var,şimdi de ikinciyi bekliyoz,bakalım hayırlısı olsun.

merhaba hoşgeldinin topiciğimize allah bağışlasın yavrularını sana

kızzllarrrrr rahat oturmak için yemeklerimi yapmıştım
yazması ayıp karnı yarık ocaktaydı onu yakmışım birazz tühhhhkaydirigubbakcemile3

neyse bişe olmaz hafif yanık tadar ama lezzetini bozmaz eminim.ellerine sağlık.eee sen kaç haftalık hamilesin canım,başka çocuğun varmı

neyse bişe olmaz hafif yanık tadar ama lezzetini bozmaz eminim.ellerine sağlık.eee sen kaç haftalık hamilesin canım,başka çocuğun varmı

kıızzz allahmı yazdırdı senii yoksa
cnm ben şuan yumurta takibindeyim henüz hamile değilim.sağol arkadaşım

bu arada benimde 5 yaşında 1 oğluşum var yani 2. bebiş için uğraşıyorum

Polyanan cım,ben aslen trabzonluyum,ama erzurum da yaşıyorum.çalışıyorum.2 yaşında bir oğluşum var,şimdi de ikinciyi bekliyoz,bakalım hayırlısı olsun.

allah bagislasin yavrunu canim erzurumun neresindesin merkezmi ilcelerin birindemi bende aslen karsin bir ilcesindenim bilirim oralari

skecim allah söyletti kardeleni heral hamile kalcan sen
oooh yapmissin yemekleride ne güzel ben daha evi süpürecem kocacim geldi yemege cvp atamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…