Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

aaaaa nerdesiniz kızlar yaaa dükkan boş kaldıı suzi noldu kızzz hast işlerin polyananm sen nerdesin kuzu

günaydın tırtılımm bu kızlar topiğe hiiç uğramıyolarr hee meraktayımm nasılsın bakalım tırtıll

günaydin kizlar herkese iyi hafta sonlari
nasilsiniz bugünopuyorumnanaktan

günaydin kizlar herkese iyi hafta sonlari
nasilsiniz bugünopuyorumnanaktan

iyidir canım yaa nerdesiniz sizz yaa suzan nerde haber alabildinmii hastane işlerini naptı acabaa bu arada bebek çalışmalarına başladık polyanammopuyorumnanaktan

iyidir canım yaa nerdesiniz sizz yaa suzan nerde haber alabildinmii hastane işlerini naptı acabaa bu arada bebek çalışmalarına başladık polyanammopuyorumnanaktan

:teytey: ayy cok sevindim hadi hayirlisi insallah en kisa sürede hamisss kalirsin :sm_cool:

kiz suzi en son dr gidecekti haber alamadim daha birazdan gelir kesin calismalara baslamistir oda.kaydirigubbakcemile3
ben dün öyle bi girdim ciktim bidaha uyumusum saatlerce giremedim bidaha.

galiba gidecekti tekrar birazdan gelir heralde:hulya:

hadi bakalım sonuçları yaz hee bende bugün tahlil sonuçları almaya gittim gebelik öncesi yapılan tahlillerimin hepsi süper hiç bir problem yok dedi dr inşallah hayırlısı olsunn herşey allahtann

ayyyyy çokk sevindim cnm hakkında hayırlısı diliyorum:Saruboceq:

kızlarr bugün 4 de gidicem doktora bakalımm korkuyorummeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…