- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
günaydin kizlar herkese iyi hafta sonlari
nasilsiniz bugünopuyorumnanaktan
ii kızlar oğluş uyandı ona kahvaltı yaptırıp gelicem nasıl keyifler bebeişlerrrrrrrrrrrrr
iyidir canım yaa nerdesiniz sizz yaa suzan nerde haber alabildinmii hastane işlerini naptı acabaa bu arada bebek çalışmalarına başladık polyanammopuyorumnanaktan
ii kızlar oğluş uyandı ona kahvaltı yaptırıp gelicem nasıl keyifler bebeişlerrrrrrrrrrrrr
:teytey: ayy cok sevindim hadi hayirlisi insallah en kisa sürede hamisss kalirsin :sm_cool:
kiz suzi en son dr gidecekti haber alamadim daha birazdan gelir kesin calismalara baslamistir oda.kaydirigubbakcemile3
ben dün öyle bi girdim ciktim bidaha uyumusum saatlercegiremedim bidaha.[/QU
ayy canım inşallah valla içimde farklı bi sevinç var heeee oo gelmeden durmazdı topğiğe ama inşalalh oda başlamıştır çalışmalaraa aynı anda hamiş oluruzz hehehehh merak ettim dr işini naptı diyee aaaaaaaaaaaaaa o bugün yumurtalıkları için bi daha gidecekti dimii o yüzdenmi yok acabaa :1hug:
hadi bakalım sonuçları yaz hee bende bugün tahlil sonuçları almaya gittim gebelik öncesi yapılan tahlillerimin hepsi süper hiç bir problem yok dedi dr inşallah hayırlısı olsunn herşey allahtann
aaaaa nerdesiniz kızlar yaaa dükkan boş kaldıı suzi noldu kızzz hast işlerin polyananm sen nerdesin kuzu[/QUOTE
geldim canımm geldimm dükkanı size emanet etttim gittim gııııııı
gittim dün doktor acil ameliyata girdi muayene olamadımm
aaaaa nerdesiniz kızlar yaaa dükkan boş kaldıı suzi noldu kızzz hast işlerin polyananm sen nerdesin kuzu[/QUOTE
geldim canımm geldimm dükkanı size emanet etttim gittim gııııııı
gittim dün doktor acil ameliyata girdi muayene olamadımm
eee noldu muayne olamadınmıı
nerdesin suziiiiii
kızlarr bugün 4 de gidicem doktora bakalımm korkuyorummeyvahedigeldismile
sizler nasılsınız canlarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?