valla ben süperim şimdi evi topladım biraz temizlik yapmam lazım öpüyorum hepinizii
kiz bizede güc verde bizde yapalim daha kahvalti masam duruyor vall hem bizim burda saat daha11.39 kaydirigubbakcemile3
:teytey: ayy cok sevindim hadi hayirlisi insallah en kisa sürede hamisss kalirsin :sm_cool:
kiz suzi en son dr gidecekti haber alamadim daha birazdan gelir kesin calismalara baslamistir oda.kaydirigubbakcemile3
ben dün öyle bi girdim ciktim bidaha uyumusum saatlercegiremedim bidaha.[/QU
ayy canım inşallah valla içimde farklı bi sevinç var heeee oo gelmeden durmazdı topğiğe ama inşalalh oda başlamıştır çalışmalaraa aynı anda hamiş oluruzz hehehehh merak ettim dr işini naptı diyee aaaaaaaaaaaaaa o bugün yumurtalıkları için bi daha gidecekti dimii o yüzdenmi yok acabaa :1hug:
ayyyyy canlarım sağolunn valla okuyunca duygulandım
iyiyim çokk şükür,evet bugün gidicem 4 de çokk korkuyorumm
hayılısı bi tanemm korkmaa herşey güzel olacak inşallah
oyy oyyy hamilesin yaa otur boşverr :)) vallaha bende oğluşumdan dolayıı parça parça yapıyom işlerii izin vermiyoo dibimde iş yapıyom arkamdan geliyoo otruyom 2 dk kk bakıyım diye yine dibimdee :))))))))))))))))))))))))))))
yaaaa valla gidemiyom heee :)))görüşürüz kızlarr gelirim yine bi araaa
ayyyyy canlarım sağolunn valla okuyunca duygulandım
iyiyim çokk şükür,evet bugün gidicem 4 de çokk korkuyorumm
korkma kiz o an derin bir nefes aaaal kasma kendini daha rahat olurkaydirigubbakcemile2
kızlarr iyiki sizleri tanımışım diyorum,sizlerle buluştuğumda acaip mutlu oluyorum,inşlh arkadaşlığımız ve dostluğumuz ömürboyu sürer.sizleri çokkkkk seviyorumm
korkma kiz o an derin bir nefes aaaal kasma kendini daha rahat olurkaydirigubbakcemile2
o anda o kadar kötü oluyorum ki anlatamam
aklıma nefes falan gelmiyo cnm yaa:sinifsinif:
o anda o kadar kötü oluyorum ki anlatamam
aklıma nefes falan gelmiyo cnm yaa:sinifsinif:
kiz valla bak nefesi unutma o an topik aklina gelsin
kasinca daha cok aciyor ben bu güne kadar 3 kere girdim vajinal ultrasonakaydirigubbakcemile3
kiz arada bir gögüslerimden bi akinti geliyor bune yaaohaoldumsmile
kızlarr 1 hafta yada 10 güne kadar istanbula gidiyorum.anem guatr ameliyatı olucak, sizlersiz napcam bilmiyorum.internet cafeye giderim herhaldedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?