Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

ne sans sendedeakannehir
ay cok merak ettik giii
iyi hadi hayirlisi endiselenme bence hersey yolunda gidecek

kiz bizede güc verde bizde yapalim daha kahvalti masam duruyor vall hem bizim burda saat daha11.39 kaydirigubbakcemile3

oyy oyyy hamilesin yaa otur boşverr :)) vallaha bende oğluşumdan dolayıı parça parça yapıyom işlerii izin vermiyoo dibimde iş yapıyom arkamdan geliyoo otruyom 2 dk kk bakıyım diye yine dibimdee :))))))))))))))))))))))))))))

yaaaa valla gidemiyom heee :)))görüşürüz kızlarr gelirim yine bi araaa

hadi görüsürüz candycim isini bitir bende kalkicam birazdan.yarinda pazar ev iyice baticakakannehir

kiiiiz ülurum ben ona ne yapsin cocuk kardes yapinda bi an önce onunla oynasinlar sizi rahat birakirlar o zamankaydirigubbakcemile3

kızlarr iyiki sizleri tanımışım diyorum,sizlerle buluştuğumda acaip mutlu oluyorum,inşlh arkadaşlığımız ve dostluğumuz ömürboyu sürer.sizleri çokkkkk seviyorumm

kızlarr iyiki sizleri tanımışım diyorum,sizlerle buluştuğumda acaip mutlu oluyorum,inşlh arkadaşlığımız ve dostluğumuz ömürboyu sürer.sizleri çokkkkk seviyorumm

ayy canim :lepi:valla bende ayni seyi diyorum iyiki varsiniz.insallah sürecek canim benimopuyorumnanaktan bende sizleri cook seviyorum yaaaŞeniz

olumunekankayizsmileŞenizŞeniz
canımmmm arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmm

kiz arada bir gögüslerimden bi akinti geliyor bune yaaohaoldumsmile

kızlarr 1 hafta yada 10 güne kadar istanbula gidiyorum.anem guatr ameliyatı olucak, sizlersiz napcam bilmiyorum.internet cafeye giderim herhaldedelikafadulden

kızlarr 1 hafta yada 10 güne kadar istanbula gidiyorum.anem guatr ameliyatı olucak, sizlersiz napcam bilmiyorum.internet cafeye giderim herhaldedelikafadulden

caniiim gecmis olsun. aman annen hayirlisiyla su ameliyati atlatsin iyi olsunda biz görüsürüz yine:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…