Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kızzlarrr nerdesinizz yaaaa kimseler gelmemiş bugün
ben çokkk mutluyum yumuşum 21mm olmuş iğneyi yaptı doktorum bakalım hayırlısı

topiğin güllerii slm sizlere:))))
suzi çok sevindim gııı ne güzel bi haber buu gözün aydın olsunn inşallah hayırlısı olur haftaya güzel başladık dimi kuzummopuyorumnanaktan
polyanam sanada güzel bir hafta diliyorum hihoyyyt
tırtılım ve elifcim sana da güzel haftalar diliyorum vereliniortak
ben bugün evde yoktum o yüzden geç girebildim ama kimse kalmamış burdaaa opuyorumnanaktan Şeniz

sağol canım arkadaşım
işlh hep böyle güzel haberler vericez birbirimize.
sanada iyi haftalar tatluuuummmmmolumunekankayizsmile

günaydıınnnnnnnn arkadaşalrım hepinize günaydınnnnnn

nasılsınız gızlarrrrrrrr

gızlar gızlar gelemmi yanağızdan öpemmi

ayyy şarkı söyleyesim geldi ah ah ah hah ahha

ahanda geldim kimsecikler yok kahvaltımı yapıp dönem baliii
ay ay yumuoşları büyümüşdeeee
blackcandy nasılsın sekecim denk gelemedik bir türlüüüü
nasıl keyfiler kızlarrrr
geliyorum birazdannnnnnn

gel canım gel bekliyorum seni
nasılsın canım ne var ne yokk çalışmalar nasıl gidiyorbilmiyorumkismile

Merhaba Kızlar nasılsınız? Blackcandy sen nasılsın canım.Sana özel msj yazamadım,yeni üyeymişim 50 mesaj yazmam gerekiyomuş,özel msj yazabilmem için.Ben de Erzurum da yaşıyorum.2 yaşında oğlum var,şimdi de 7+5 hamileyim.işte öleee opuyorumnanaktan

merhaba iyiyim,siz nasılsınız
allah kucağınıza almayı nasip etsin işlh

oyyy oyyy hoşgeldin canımm iyiyim sen nasılsınn evet bir türlü denk gelemedikk
gel emii topic yalnız kalmasınnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

kardelenim canım evet yeni üyeyken yazamıyosun özel msj opuyorumnanaktan peki erzurumun neresindesin oğlunu alah bağaşlasın doğacak olan bebişininde allah kucağına almayı nasip etsinn 7+5 derken 7 haftalıkmı 7 aylıkmı anlamadım bol bol msj yaz kızz msj sayın yükselsinn opuyorumnanaktan

Evet evet yazayım :)) canım daha yeni 7 hafta 5 günlük hamileyim.Tabi önce sağlıklı hayırlı olsun ama kızım olmasını çok istiyorum.Erzurum da Kayakyolunda oturuyorum.1980 doğumluyum,adım Tuğba.Sen de kendinden bahsetsene hihoyyyt

ayy daha yeni hamilesin ne güzel bende bende ikinci için çalışamalara başladım ske arkadaşımda öleee benim 3 buçuk yaşında bir oğlum var benimde adım elif 30 yaşındayım diş teknisyeniyim ama çalışmyorum opuyorumnanaktan allahtan hayırlısı inşallah 2.cisi kız olursa tam ideal olur ama önce sağlklı olsun benim oğlumda erkek kardeş istiyooo :)))))

tubiş bu arada kayakyolu güzeldir hee bende bağaniyorum oralarıı bende yenişehirde oturdum daha öncee

iyyidir tırtılım ama sen çevrimdışı görünüyosun nasıl oluyorr sen neslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…