Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polimm canımm nerdesin gelmedin gıııııııııııııı

he özellikvarya kızlar
cevrimdısı moddu ona geçtim ben ondan ii kızlar siz nasınızı
örgülerle ugrastım fotoladım bloga koydum gidecek siparişlerimdeiiiii

KIZLAR BİŞEY SORCAM ÇİFT HATLI TEL KULLNIYORMUSUNUZ AMA CAKMA OLMAYACAK BATARYASI UZUN GİDECEK GARANTİLİ OLACAK

valla napıyım evdeyim bugünn hiç bişey yapasım gelmiyorr

canıum benim eşim kullanıyo gayet memnun

cany canım poli durmazdı bu saate kadr meraklandım valla

hımm nerden geçiyosun bu çevrimdışı modunaa ben ik defa duydum heee ayy örgümü örüyon gıı ne güzel benimde annem sağolsun valala
opuyorumnanaktan

markası ne canım 2 hat sesinde problem oluyo diyorlar 2 telefon asımakdan bıktım kaç tane tel sıvı alıp mahvoldu o yüzeden saglam 2 hatlı tel istiyorum

canım ben çift hatlı kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum tatlımm 2 telefon taşımak zor anam yaaa

hımm nerden geçiyosun bu çevrimdışı modunaa ben ik defa duydum heee ayy örgümü örüyon gıı ne güzel benimde annem sağolsun valala
opuyorumnanaktan

profil kısmından oluyo canım
evet canım ben sipariş üzerine örüyorum bebişlereeeeeeeeeeeee

nasıl kızlar yeni itenler bunlar:sm_cool:

markası ne canım 2 hat sesinde problem oluyo diyorlar 2 telefon asımakdan bıktım kaç tane tel sıvı alıp mahvoldu o yüzeden saglam 2 hatlı tel istiyorum

valla yeni değiştirdi ama tam bilemiyorum canımm ya samsung cet miydi neydi akşam öğrenirim.

profil kısmından oluyo canım
evet canım ben sipariş üzerine örüyorum bebişlereeeeeeeeeeeee

nasıl kızlar yeni itenler bunlar:sm_cool:

yaaaa harika olmuşlar yine emeğine sağlık canımmm
bende isterim bende yeni bebişime işlh olursa tabiiidelikafadulden

selam canım hoşgeldin gıı
bi cee diyip kaçıyon valla guuuzzuuuuuu

canım diğer topikten arkidişlerle dedikoduya dalıyom napım:kedi:
ben şincik bursaya gidiyom gezmeee gitmeden uğrayım dedimbayanssulusmile

kızlar pisikolojik olarak kasığım ağrıyo gibi sanki kendimi dinliyorum ama bilmiyomm

ayy canım harika bunlar yaaa ellerine emeğine sağlık tatlım

hep kız bebeklere yapmısım ya azcık erkek bebeklere model cıkarayım bunlar yarın meleklerime gidiyorrrr saglıkla kullansınlar

şimdi elimdekilere devammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…