Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

naptınız bakalım?benim sürekli midem bulanıo uyumayı denedim uyuyamadım da.ağzımda sürekli tükrük birikiyor bu niye oluyor bilmiyorum bu da midemi iyice kaldırıo((

naptınız bakalım?benim sürekli midem bulanıo uyumayı denedim uyuyamadım da.ağzımda sürekli tükrük birikiyor bu niye oluyor bilmiyorum bu da midemi iyice kaldırıo((

ahhh o mide bulantıları yokmu,daha hamile kalmadan onu düşünüyorum

kendinden yazıcaktın unuttunmu yoksa
meraktayımm

kendinden yazıcaktın unuttunmu yoksa
meraktayımm

manisa/alaşehirde oturuyrm cnm ben anasınıfı öğretmeniyim.aydınlıyım aslen.daha 1 sene oldu evleneli sürpriz birde bebiş oldu Allah hayırlı doğmasını nasip eder inşallh.ismim başak bu arada

kiz suzi sen bizi nerelere götürüyon nerden buluyon su topikleri giii üzüldüm valla.

manisa/alaşehirde oturuyrm cnm ben anasınıfı öğretmeniyim.aydınlıyım aslen.daha 1 sene oldu evleneli sürpriz birde bebiş oldu Allah hayırlı doğmasını nasip eder inşallh.ismim başak bu arada

hayırlıolsun
memnun lodum seni tanıdığıma
nickinden anlamıştım adının başak olduğunu
benim adımda suzan

ya ne demezsin nasil acildik nasil acildik oh be

hayırlıolsun
memnun lodum seni tanıdığıma
nickinden anlamıştım adının başak olduğunu
benim adımda suzan

bende memnun oldum cnm.ilk kez suzan adında biriyle tanışıyorum biliyor musun bugüne kadar hiç olmamıştı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…