Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

yok canim iyi oluyo arada böleolumunekankayizsmile kiz candy nerde

sen merak etme ben sizi daha nerelere götürcem,iyice açılın diye.
anacım seni buluyorum o yok candy buluyorum sen yoksun anlamadım valla neyse gelir şimdi:içelim:

polimm özledim valla canumm seni
yarın msn de konuşalım cnm olumu

polimm hızlan biraz göbüşünü kaldır gııııııkaydirigubbakcemile3

adım geçti sankimm topiktee noldu kız suzann nutkummu tutuldu gönlümmü açıldı valla anlamadım ne neler var yaa şaşırdım kaldım vallaa arda bilgisayaı aldı elimden anca gelebildimmm

aaaaaaaaaaa msn demi görüşceniz beni özlemedinizmiii küstümm yaaaa

sen merak etme ben sizi daha nerelere götürcem,iyice açılın diye.
anacım seni buluyorum o yok candy buluyorum sen yoksun anlamadım valla neyse gelir şimdi:içelim:

oy oyyy merak etmiş benim canım arkadaşlarımm burdayım gıı geldim siz yoksunuz yine ne alemlere takıldınız yaaa valla sinir küpü oluyom bakkkk

kiz candy bilgisayar icin cocuklami kapisiyonuz kaydirigubbakcemile3
ay allah böle günleri banada nasib etsin insallah

kizlar yarin görüsürüz ben kaciyom kendinize iyi bakin cok öptüm siziopuyorumnanaktan

kiz candy bilgisayar icin cocuklami kapisiyonuz kaydirigubbakcemile3
ay allah böle günleri banada nasib etsin insallah

evet canım yaa bilgisayar hastasıı oyun oynama krizi geldimmi kimse tutamazz alah sanada nasip emi o günleriii :))))))))))))))) :dance:
canım benim görüşürüz yarın öpüyorum seni kocamannn

KARATS gel buyur canım kızlar çıktı bi ben kaldım gel muhabbet etmek istersen herzaman katılabilirsin aramıza

ayyy şimdi bebek görmeden geliyoruz eşimle,oyyyyyy oakadar tatlıki,bebek sesi duyumayalı çoookkk olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…