Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polim canım bende dedim ikinizde kayboldunuzz gerçi biz suzanla msn konuştukk sonraa oda dr gidecek sonrda düğüneee kurtları dökmeyee senlede bi msn yapalım merak ediyorum senişekerrimm

suzancım yoksun canım ben rahim flimi çektiridim hormon testi falan hapsi temiz çıktı ve tedavi için erken dedi bekle olacak sorun yok yaşında genç ben bu ay erken adet oldum ve çok rahat ağrısız oldu bakalım önümüzdeki maça ee sen anlat tedavi oluyormusun yoksa sendemi beklemedesin

canım hoşgeldin
sevindim senin adına hiçbir sorunun yokmuş bak ne güzel.
canımm bende bu ay yumurta takibi yaptırdım ve şuan adetimi bekliyorum.ayın 14 de belli olucak bakalımm.ayşecim çokk öpüyorum canımmopuyorumnanaktan

selamm tatlışlarımmm

ayşecim gel canımm gel muhabbete gellllllll

kız suzan düğüne gidecektin yerimize kurtları döecektin ama neyse gitmeee bzimle kall

kızlar doktordan geldim ve yumurtlaman güzel olmuş dedi ve yumurtam çatlamış
bakalım adetimi beklicem artıkk.hayırlısı işlh

kız suzan düğüne gidecektin yerimize kurtları döecektin ama neyse gitmeee bzimle kall

gittim bitanem düğünden geliyorum
oynayamadımm yaaa öööfffff
dedim şimdi canlarım beni bekler hemencik geldimm
sen ne yaptın canımm poliyle tanıştınmı

kızlar doktordan geldim ve yumurtlaman güzel olmuş dedi ve yumurtam çatlamış
bakalım adetimi beklicem artıkk.hayırlısı işlh

oo hadi bakalım geçenlerde kasığım ağrıyo demiştin demekkiçatlamış yumurtaların inşallah ağustos ayında hamile oluruz ikimizdeee

gittim bitanem düğünden geliyorum
oynayamadımm yaaa öööfffff
dedim şimdi canlarım beni bekler hemencik geldimm
sen ne yaptın canımm poliyle tanıştınmı

hee erkenmiş düğün demekkii bekliyoz tabi bende yeni geldimm arka arkaya geldik yani polimle tanışamadık daha yazdım cvp vermedi dahaa

oo hadi bakalım geçenlerde kasığım ağrıyo demiştin demekkiçatlamış yumurtaların inşallah ağustos ayında hamile oluruz ikimizdeee

aynen canımm doktorda sordu ağrın ne tarafında oldu dedi,sağda dedim yumurtanda sağda dedi.işlh canımmmm ayşe de hamiş kalmaya çalışıyoo
hamişler 4 lenir işlhhhhhhholumunekankayizsmile

hee erkenmiş düğün demekkii bekliyoz tabi bende yeni geldimm arka arkaya geldik yani polimle tanışamadık daha yazdım cvp vermedi dahaa

anladımm canımm
bu arada yanlış yazdımm
1_ suzan
2_elif
3_idil
4_ayşe
5_poli zaten hamiş

işlh 5 lerizz

ayyşeeee canımm geçmişi okuyosun galiba
bitirde gel emii

kızlarr ümitlenmek istemiyorumm yaaa
ama çokk merak ediyorumm
acep hamişmiyim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…