Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

allahım kimseye belirsizlik yaşatmasın
eminim çokk zordur

yokk canımm ya adetim 14 de
imdi zaten yumurta çatlamışmı diye baktı
şükür çatlamış:Saruboceq:

canım hamiş olabilirsin o zamna daha var senin adetee benim 10 gün vardı ya çalışmalara başladık ondan ümidim yoktuu ve regl oldum bugün ama 1 hafta sonra bende başlarımyine artık sen hamişsen sonrda ben kalırım inşallahh diğer arkadaşlarımdaaa

baksana hemen herkez duymuş bence yanlış,bi dur bi işin gerçeğini öğren dimi ama

hemen ortalığı ververeye verdi

aile içi hiçbir olaya hemen aileyi karıştırmayacaksın yoksa kendi araları düzelir ama aillenle kocasını arası düzelirmi acabaaa dimi amaa bi netlik kazansa tamam amaa

işlh canımmm işlh
adetinin 12 14 16 18. günlerinde mutlaka deplasmana çıkkkaydirigubbakcemile3

Ay canım ben bugün harbiden salak gibiyim yazdıklarıma bakıyorumdaaa aptal aptal yazıyom heee bugün sabahtan çok kötüydüm şaftımkaydı regliden dolayı bneim biraz sancılı oluyo bitiriyo benii

aile içi hiçbir olaya hemen aileyi karıştırmayacaksın yoksa kendi araları düzelir ama aillenle kocasını arası düzelirmi acabaaa dimi amaa bi netlik kazansa tamam amaa

aynen canımm katılıyorum sanavereliniortak

Ay canım ben bugün harbiden salak gibiyim yazdıklarıma bakıyorumdaaa aptal aptal yazıyom heee bugün sabahtan çok kötüydüm şaftımkaydı regliden dolayı bneim biraz sancılı oluyo bitiriyo benii

yokk kız gayet iyisinn
reglinden dolayı huzursuz olabilirsin

yokk kız gayet iyisinn
reglinden dolayı huzursuz olabilirsin
valla ne biliyim öyle hissediyorum kendimi sabahtan sancıyla kalktım çünkii konuşurken bile konuşamıyorumm bi tuhaf yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yarın gidiyorum canımm heman net bulamaya çalışıcam.
hakkını helal et arkadaşımm

ayyy saçlarım dipleri bile acıyor yaaa topladım bugün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…