valla bilmiyorumda aileler olaya karıştıysa iş dahada büyürr ve zatende öyle görünüyoo
yokk canımm ya adetim 14 de
imdi zaten yumurta çatlamışmı diye baktı
şükür çatlamış:Saruboceq:
baksana hemen herkez duymuş bence yanlış,bi dur bi işin gerçeğini öğren dimi ama
hemen ortalığı ververeye verdi
canım hamiş olabilirsin o zamna daha var senin adetee benim 10 gün vardı ya çalışmalara başladık ondan ümidim yoktuu ve regl oldum bugün ama 1 hafta sonra bende başlarımyine artık sen hamişsen sonrda ben kalırım inşallahh diğer arkadaşlarımdaaa
aile içi hiçbir olaya hemen aileyi karıştırmayacaksın yoksa kendi araları düzelir ama aillenle kocasını arası düzelirmi acabaaa dimi amaa bi netlik kazansa tamam amaa
benmii tamam çıkarım gıı sen iste yeterkiiikaydirigubbakcemile3işlh canımmm işlh
adetinin 12 14 16 18. günlerinde mutlaka deplasmana çıkkkaydirigubbakcemile3
Ay canım ben bugün harbiden salak gibiyim yazdıklarıma bakıyorumdaaa aptal aptal yazıyom heee bugün sabahtan çok kötüydüm şaftımkaydı regliden dolayı bneim biraz sancılı oluyo bitiriyo benii
benmii tamam çıkarım gıı sen iste yeterkiiikaydirigubbakcemile3
valla ne biliyim öyle hissediyorum kendimi sabahtan sancıyla kalktım çünkii konuşurken bile konuşamıyorumm bi tuhaf yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yokk kız gayet iyisinn
reglinden dolayı huzursuz olabilirsin
kaydirigubbakcemile3delikafadulden
çünki bu günlerde yumoşun olgunlaşıyo ve çatlıyo ondan kuzuuummlülülülülülü
bak gitti yine kaçak eliff nerdesin gııı
suziiii nerdesinnn
yarın gidiyorum canımm heman net bulamaya çalışıcam.
hakkını helal et arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?