Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

benimkide 20 haziranda 4 bitirdi ama bende 1 yıl oldu isteyeli 3 düşüğüm va

benimkide 20 haziranda 4 bitirdi ama bende 1 yıl oldu isteyeli 3 düşüğüm va

off canım ya 1 yıldı 3 düşükmü yaptın neden öyle oldu:çok üzgünüm: allahım yardımcı olsun inşallahh onun dediği olurr:teselli:

elifcim ben kaçtım canımm
çokk uykum geldi,sana iyi geceler öptümmmmmmmmm

oğlum 2 yaşındayken istemeden gebe kladım 2 aylıken karnımda öldü bir yıl sonra gebe kladım ikiz dış gebelik oldu biri rahimde bii tüpte kürtaj oldum anlamdılartüptekini göremediler patladı iç kanama geçirim ölümden döndüm iç kanam oldu ve açık ameliyat oldum sağ tüpüm giit ameliyatn 2 ay sonra gebe kladım ama oda tutunamadı çünkü soğan suyu içmiştim gebe olduğumu blimiyordu oda giiit 5 ay korundum dahada yok dış gebelik yaşayanı 1 yıl oldu artık korunmuyorumama gebede kalamadım herşeyde vardır bir hayır tedavi için giitm doktora rahim flim hormon testi yapılı hepsi temiz dokotr tedavi için erken dedi bekle olacak dedi ama maelsef ben çok sabırsız bir insanım uzun oldu yazılarım am ben çok çektim gebe kalırsam yaşadığım bütün acıları unuturu ban eminim

canım ya ne kadar çok şey yaşamışsın allah sabrını versin inşallah hayırlısı böyleymiş demekki inşallah en yakın zamnda bi bebişin olurda çektiin acılarını unuturssun çok çok geçmiş olsun canım bende yatıyorum bi ara uzun uzuzn konuşuruz öpüyorum senii iyi gecelropuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnn topiğin güzelleriii
elifcim bir sabah çayı içeriz valla sana zahmet olmazsakaydirigubbakcemile3

selam kizlar napiyonuz kimse yok yine yaaa nerdesiniz:sinifsinif:

gece gecede iyi kaynatmissiniz haaaaaklinialirimsmile

selam kizlar napiyonuz kimse yok yine yaaa nerdesiniz:sinifsinif:

gece gecede iyi kaynatmissiniz haaaaaklinialirimsmile

kuzum vallaaa karşılaşamıyoz bitürlü biz bugün arkadaşıma gittik bebek sevmeyee havaa çoook sıcak evde durmuyom geziyom habiree sen naapıyon polimmmopuyorumnanaktan

bütün arkadaşlarımın kandili mubarek olsunn hepinizin duasını Allahım bu hayırlı gecede kabul etsin inşaalah

ArkadaŞlarım hepınızın kandılı mubarek olsun
rabbım dualarınızı gerı Çevırmesın ıŞlh.ÖpÜyorumm
elıfcım canımm sımıtler harıka olmuŞ ellerıne saĞlıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…