Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

ske cim seninde kandilin mübarek olsun
rabbim dualarımızı geri çevirmesin hepimizin inş.

kızzlaarrrr çokk yoruldum ölüüyoruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kizlar sizlerinde kandiliniz mübarek olsun

kiz elif simitlerde ne güzel görünüyo canim cekti valla cikayimda türk pastanesinden alayimcokacimcoook

suzicim sana kendini yorma dedik gülüm yavas yavas yapin iste kiyamam sana:teselli:

ayy canım canınmı çekti yanımda olsan hemencik yapardım ben sanaaolumunekankayizsmile
suzannn kız nededim ben sana kendini yormıyacaktın hanii:1hug:

selam güzeller napıyonuz bakiimmm......
işleri biraz kolayladıkk bayaa

ben geldimmmmmmmmmmmmmm nirdesin kızlarrrrrrrrrrrr suzicim nasılsın hayatım sonunda buldum seniiiolumunekankayizsmile

ben geldimmmmmmmmmmmmmm nirdesin kızlarrrrrrrrrrrr suzicim nasılsın hayatım sonunda buldum seniiiolumunekankayizsmile

hoşgeldinnnnn canımmmmm
ben istanbuldayımm annemde
temizlik filan uğraşıyorum,sen nasılsın bitanemmmmmŞeniz

suzann aşk olsun ne oldu diye yazdım niye cvp vermiyon kızzz :)

suzann aşk olsun ne oldu diye yazdım niye cvp vermiyon kızzz :)

canımmm valla görmedim görsem yazmazmıyım heçççç aaaaaaaa
canım ya işlerden fırsat bulup zar zor giriyorum ve hemen kardeşim pc yi istiyo abla işim var diyo elimden alıyo hemen öyle bir ana denk gelmiştir.tadlummmmmolumunekankayizsmile:teselli:

iyi gecelerrrrrr
tatlı rüyalar...................................

anladım canikomm yorma kendinii senin iş ne oldu hamile olup olmadığın ne zaman belli olacak canımm merak ediyorum :teytey:

kızzzlaarrrrrrrr naberrrrrsinizz

össsslleeddiimm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

selaammmmm......KIZLARRR BİLMİYORUM AMA GALİBA HAMİLEYİM BEN
dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı,bende bugün eczaneden test aldım ikinci çizgi silik olarak çıktı
ama görünür bir şekilde.umutlanmak istemiyorum ama sizinle paylaşmak istedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…