Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

elifcim sen korunmayı nezamnadan beri bıraktın

canım ben 20 haziranda bıraktım ama adetime 10 gün kalmıştı o yüzden olmadı
3 temuzda da regl oldum bittikten sonra tekrar devam etik agustos ta belli olacak ama belirtileri olmaya başladıı

benimde adet tarihim 30 temmuz ama sanki yine yok

kız 30 temmuz olmadı daha :)) haziran demek istedin galibaa olur olur herkeste belirti olmaya biliyoo benim bi arkadaşım hamile kalmış haberi yok 5 aylık olana kadar hep adet görmüş hamileyken anlamamışlar şişmeye başlayınca dr gitmiş hamilesin demiş hiçbir belirtide yaşamadıı

canım yani demek istediğim 30 temmuzda beklenmeyen adet tarihim 1 temuzda adet olmuştum

salında biraz belirti vardı yine yanılırım diye takmak istemiyorum her ay her ay hüsran

işte bu ay 31 çektiği için 30 bekliyorum 3 aydır adetlerim 2 gün erken geliyor doktora sordum rahim gebelik istiyor dedi bakalım bu ay ne olacak sen kaçı bekliyordun

salında biraz belirti vardı yine yanılırım diye takmak istemiyorum her ay her ay hüsran

sen ne zamandır korunmuyosun olur canım takma kafana herşey allahtan hayırlsı olsun onunda bi zamanı vardır mutlakaa üzülme olurmu
seninde bi tane oğlunnmu var kaç yaşında sen kaç yaşındasın

işte bu ay 31 çektiği için 30 bekliyorum 3 aydır adetlerim 2 gün erken geliyor doktora sordum rahim gebelik istiyor dedi bakalım bu ay ne olacak sen kaçı bekliyordun

dediğin gibi bu ay 31 çekiyo bende 3 temmuzda adet oldum ağustos 2 bekliyorum yada 3 olabilir aynı zamanda sonuç alacaz senlee:))

ooooooo bizim kızlarr kaynatmışlar ne güzel
bugün misafirimiz çoktu anca girebildim kızzlarr

kızlarr bugün baya bi başım döndü
yavaş yavaş başlıyo artık belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…