Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

selam idilcim iyiym cnm sen nasılsın,bebişte iyidir herhalde

ayşecim geliyorum yoksunuz bende tek başıma topic bekçiliği yapmıyım biraz dolaşıyım diyorum canuuummm
naber nasılsın

valla çok kötü bel ağrım va ranlamdım sadece bi tarfta kasık bacak ve bel ağrısı oluyor n eyapalım oturuyoruz oğluşumla bebk ortda yok isim arıyor ne olsun diye ama hep erkke ismi söylüyor kız olmasın diyor bend ekız istiyorum işlahhh hayırlısıyla

bide canım senini mesaj kutun dolmuş sana özel mesaj gönderiyorum gelmiyor biraz boşalt

hayırlısı canımm işlh
allah gönlüne göre versinolumunekankayizsmile

ee anlat nasıl gidiyor sen beni merak etmiştinya ben albüm yaptım oğlumun fotolarıda var profilmde bakrsın

ayşecim canımm boşalttım biraz yollayabilirsinboshayallersmile

bende seni merak etiim eminm çok güzelsindir şimdi ama şimdi daha güzelsindir gebliğin ilk haftalrında güzeleşiyor insan bana hep öyle oluyor çok güzel oluyorum

bende seni merak etiim eminm çok güzelsindir şimdi ama şimdi daha güzelsindir gebliğin ilk haftalrında güzeleşiyor insan bana hep öyle oluyor çok güzel oluyorum

mütevazi olamıcam gerçektende derim inceldi ve yumuşacıkk oldu
beelki kızımız olursa teyzesi annenin güzelliğini alıyormşyakaydirigubbakcemile3

baya zayıfladı büyünce küçükken çok kiloydu ama şimdi değil malesef bronşiti var alerjiisi var baya zor dönmeler geçirdik ama çok yaramaz

işlalhh bence kız çocukları anneye çeksin oğlanlarda babaya benimkis babaya çekmiş kan gurubu bile aynı huyu suyu hepsi aynı

elifcim ya ben foto üzerinde cook ugrastim ancak bu sekilde koyabildim seninki gibi yapamiyorum niye yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…