Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

erken anne olmanın faydalarını ilerde görücem herhalde

kesinlikle öle yıllar geçtikçe insanın gercekten enerjisi bitiyo bende çok istedim daha erken ama kızımdan önce dört tane düşügüm var kısmet olmadı çok şükür amakızımı bagışladı bana

anladım allah kızına ömür versin
eeee peki ne diyor doktorlar neden böyle oluyormuş

valla benim çok saglıklı bi anne oldugumu hiçbir sorunum olmadıgı söylendi çocuklardada bi problem olmadıgı çok nadir görülen bişeymiş vucudum onları yabancı madde zannettigi için dışarı atıyomuş

inan kızımdada okadar zor günler geçirdimki dogana kadar defalarca kanama sonunda eşten koptu aramızda zehirlenme başladı igneler ilaçlar çok zor günlerdi

hımmm anladım canımm işlh bidaha yaşamazsın da sağlıkla kucuşuna alırsın yavrunu.
deryacım msj ları geç görüyorsun F5 tuşuna basarak sayfayı güncelleyebilirsin canımm

o yüzdende kızımdan sonra yaş ilerliyodu ama hazır hissetmedigim için düşünmedim buda kaza sonucu oldu ama sanki var hissediyorum ben çocuklarımı ilk haftalarında rüyamda görüyorum hep ve düşük yapıyodum bunuda oglan diye gördüm tosun bi erkekti kısmet canım yaa

ayy işlh canımm ya allah gönlüne göre versin.
bende hamiş kaldığım zamanlarda rüyamda görürüm

yok dedimya bu bi kazaydı planlı deildi sadece son günlerde yaşadıgım belirtilerle hamile oldugumu düşünmeye başladım yarın gidicem birdefalada kalmaz diye başta çok üstünde durmadım

ok kusura bakma yaa yeniyimya daha teferruatları pek bilmiyorum

aaaaaa bak kızıcam ama ne kusuru canımm hiç olurmu öyle şey bizde bilmiyoduk sağolsun arkadaşlarımız bizlere öğrettiler,şimdi bizde yeni arkadaşlara yardımcı oluyoruz.

yok dedimya bu bi kazaydı planlı deildi sadece son günlerde yaşadıgım belirtilerle hamile oldugumu düşünmeye başladım yarın gidicem birdefalada kalmaz diye başta çok üstünde durmadım

pardon kaçırmışım
1 değil valla allahım ol dedimi yarımla bile oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…