Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

canım benim kızın uyku saati sütünü verip yatırmam lazım döndügümde olursan devam ederiz iyi geceler tanıştıgımıza çok memnun oldum

canım benim kızın uyku saati sütünü verip yatırmam lazım döndügümde olursan devam ederiz iyi geceler tanıştıgımıza çok memnun oldum

görüşürüz canımm
bende çok memnun oldum
herzaman beklerim sohbete..

suzan deryada erzurumda inşallah arda yı kayıt yaptıpdığım okula kızını veririse tanışırız burda

derya yarın hangi hastaneye gidecen canım belki bende troidim var ona baktırmak için gidebiilri aynı hastaneye gidersek karşılaşıveririz bellimi olur

selamm kizlaar nasilsiniz bugun
aksam kaynatmissiniz oooh ne güzel.

elifcim ticker hakkinda yazdiklarini okudum kk da bu konu hakkinda yardimlarda vardi onlarida okudum coook ugraslarim sonucunda kendime sonunda bir ticker yaptim.

evin isini birakmis pc ugrasiyom saatlerdir kaydirigubbakcemile3

elifcim ticker hakkinda yazdiklarini okudum kk da bu konu hakkinda yardimlarda vardi onlarida okudum coook ugraslarim sonucunda kendime sonunda bir ticker yaptim.

evin isini birakmis pc ugrasiyom saatlerdir kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaa ühühühühüh bende isterimm yaaaa

yaaaaaaaa ühühühühüh bende isterimm yaaaa

gebelik cizelgesi nasil yapilir? diye baslik va orada resimli bi sekilde anlatiyor baka baka yaptim ben sende bi bak yapabilecenmi ordan sadece gebelik icin deil cocugun yasi icinde yapabilirsin bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…