ayynebiliyim gögüs akıntım var diyodumya bazı şeylerden şüphelendiler meme ultarasonu beyin emarı tüm tahliller birsürü test yapıyolar iyice endişelendim yarın devam ediyorum
ayynebiliyim gögüs akıntım var diyodumya bazı şeylerden şüphelendiler meme ultarasonu beyin emarı tüm tahliller birsürü test yapıyolar iyice endişelendim yarın devam ediyorum
valla uzun biraz dur siz yazışın ben uzunca olup biteni anlatayım ok
önce gebelik testi ve baş dönmesi için kadın d gittim gebelik testi verdi yanlız dedi gögüslerin için seni genel cerraha gönderiyom o görsün dedi neyse gittik genel cerrah muayene etti koltuk altımın birinde hassasiyet oldugunu meme ultrasonu çektirelim dedi bide seni dahiliyeye göndercem ben yazıyom bide o muayene etsin dedi onada gittim oda muayene etti testler verdi yarın sabah aç karnına tahlillerini ver dedi bide şimdi nörolojiye sevk ettim git o gerekli muayeneyi yapıcak dedi neyse onada gittim o muayene etti sana beyin emarı veriyorum sonuçların gelsin bakıcaz dedi palan dökene sevk etti yani şaka gibi gezgez bitiremedim henüz sonuçlanan bi tahlil yok bakıcaz bakalım inş hamillelik derken başka bi iş açmamışımdır başıma
ayy elif niye beni top gibi ordan oraya attılar dersin kötü bişeydenmi şüphelendiler acaba soruyom bişeymi var diye sonuçları görelim diyolar şimdi iyice kurt düştü içime bundan gitmak ist doktora biliyodum bişeyler olucagını
ayy elif niye beni top gibi ordan oraya attılar dersin kötü bişeydenmi şüphelendiler acaba soruyom bişeymi var diye sonuçları görelim diyolar şimdi iyice kurt düştü içime bundan gitmak ist doktora biliyodum bişeyler olucagını
inş öledir bişey çıkmassada iyi bi cekap yapılmışolucak hayret ettim ne çok ilgilendiler öle
palandökene gidince hep etrafta sana bakındım belki ordasındır diye her sarışın kadını süzdüm acaba bu elifmidir diye
canım eren teshiş öneli herseyde bişey cıkaz ama
içinde kalmasın diye dedim gata en iyisi ve güvenilir olanı
meme muaynesini sadece proflaryapıyo
hahaha canım benim saçlar sarı değilki artık siyah oldu bi kaç ay öncee benbugü alışveriş yapmaya gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?