Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

ayynebiliyim gögüs akıntım var diyodumya bazı şeylerden şüphelendiler meme ultarasonu beyin emarı tüm tahliller birsürü test yapıyolar iyice endişelendim yarın devam ediyorum

tabi o zaman bırakma sakın devam et yarında gitcen o zaman inşallah bişey çıkamz hayatım göğüslerinide sıktırma sıvı çıkarmak için

önce gebelik testi ve baş dönmesi için kadın d gittim gebelik testi verdi yanlız dedi gögüslerin için seni genel cerraha gönderiyom o görsün dedi neyse gittik genel cerrah muayene etti koltuk altımın birinde hassasiyet oldugunu meme ultrasonu çektirelim dedi bide seni dahiliyeye göndercem ben yazıyom bide o muayene etsin dedi onada gittim oda muayene etti testler verdi yarın sabah aç karnına tahlillerini ver dedi bide şimdi nörolojiye sevk ettim git o gerekli muayeneyi yapıcak dedi neyse onada gittim o muayene etti sana beyin emarı veriyorum sonuçların gelsin bakıcaz dedi palan dökene sevk etti yani şaka gibi gezgez bitiremedim henüz sonuçlanan bi tahlil yok bakıcaz bakalım inş hamillelik derken başka bi iş açmamışımdır başıma

ayy elif niye beni top gibi ordan oraya attılar dersin kötü bişeydenmi şüphelendiler acaba soruyom bişeymi var diye sonuçları görelim diyolar şimdi iyice kurt düştü içime bundan gitmak ist doktora biliyodum bişeyler olucagını

şikayetlerine göre yönlendirmişler demekki seni yarın sonuçları alınca yaz bak merak ederim ben canım benim yaa korkma sakın allahtan bazı şeyleri erken farkettin bişeycik çıkkmasın duacıyım sana

canım gataya sevk ettirsene
yada ankarada tanıdıgın varsa direk git bence ihmal etme

yok arkadaşım yaa onlarda emin olamk için tam tahlil istemilerdir merak etme kötü düşünme yaaaa

palandökene gidince hep etrafta sana bakındım belki ordasındır diye her sarışın kadını süzdüm acaba bu elifmidir diye

canım eren teshiş öneli herseyde bişey cıkaz ama
içinde kalmasın diye dedim gata en iyisi ve güvenilir olanı
meme muaynesini sadece proflaryapıyo

palandökene gidince hep etrafta sana bakındım belki ordasındır diye her sarışın kadını süzdüm acaba bu elifmidir diye

hahaha canım benim saçlar sarı değilki artık siyah oldu bi kaç ay öncee benbugü alışveriş yapmaya gittim

canım eren teshiş öneli herseyde bişey cıkaz ama
içinde kalmasın diye dedim gata en iyisi ve güvenilir olanı
meme muaynesini sadece proflaryapıyo

zaten canım en küçük bi şüphe uyandırıcak bişey çıksın giderim ben babamı akciger kanserinden kaybettim kızıma aynı şeyleri yaşatmakistemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…