Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kızlar merhaba sohbetinize bayıldım bende iş yerinde pc nin başından kalkamıyorum geneldede burda oluyorum sürekli okuyorum yorumları ama yazmayı unutuyorum:kedidada yanlız oturmaktan kafayı yedim heraldeohaoldumsmile

benden başka kimseler yook laelaelaelaelaehiiiişşşt gelince bana özelden yazın tamammı ben azcık geziyimde geliyim diğer topikleri :roflol:

gel buyur canım hoşgeldin sohbetimize söylemesi ayıp süperdir arkadaşlarımız özellikle arkadaşlığımızz sende katıl aramızaa

benden başka kimseler yook laelaelaelaelaehiiiişşşt gelince bana özelden yazın tamammı ben azcık geziyimde geliyim diğer topikleri :roflol:

canım kendini biraz tanıtırmısın adınne ne iş yaparsın nerde yaşarsınn :)))ahiret sorusu gibi oldu ama idare et işte:roflol:

günaydin kizlaaar öglen oldu ama bizim burda daha sabahkaydirigubbakcemile3hayirli cumalar hepinize

merhaba caniim bekleriz gel sohbete valla bende kafayi yiyecektim yanliz oturmaktan ama buraya takilinca artik yalniz hissetmiyorum kendimi:sm_cool:

elifcim nasılsın canım yenimi uyandın tembel

hayır hayatım bizim mesai erken başlıyoda biraz evi topladım kahvaltı derken anca oldu az öncede arkadaşım aradı onunda kızı var benim oğlumla yaşıt arda diye ağlıyomuş kaç gündür oğlumu istedide onu götürdüm biraz oynasınlar diye şimdi geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…