Pembe Dolap

[/QUOTE]

aynısını ben geçen yaz sonu indirimden almıştım.15 liraydı ama daha giymek nasip olmadı.
Hatta ben onu unuttum gitti.Şimdi burda görünce aaa bende almıştııımmm dedim kaydirigubbakcemile2
Üstüne siyah bi bolero almam lazım.

aynısını ben geçen yaz sonu indirimden almıştım.15 liraydı ama daha giymek nasip olmadı.
Hatta ben onu unuttum gitti.Şimdi burda görünce aaa bende almıştııımmm dedim kaydirigubbakcemile2
Üstüne siyah bi bolero almam lazım.[/QUOTE]

bu tarz bluzleri çok seviyorum ben a.s.

meraba kızlar aslında bi süredir çekmiştim bu fotoları amma anca fırsat buldum yüklemeye sezon sonu çoğu aldıklarımın
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
kizlar ilk defa foto ekliyorum buraya bugun aldiklarim

Son düzenleme:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr herkes cok güzel şeyler almıs yaaa kaydirigubbakcemile2 bayıldımm valaa hepiniz güle güle giyinnn Şeniz bende kot ve 3 tane kemer aldımm eklicemmm -tatlicadiarzu-

2 gündür çok yoğunum giremiyorum nete daha kim ne almış bakamadım bakcam birazdan:1shok:şimdideeenn güle gle giyin takın takıştırın kızlar
geçenlerde güneş gözlüğü almıştım kendime 2 modeli beğenmiştim ama daha uygun fiyatlısını almıştım.kocişim diğerinide almış aklımda kaldı diyeeedelikafadulden:sm_cool::teytey:hihoyyyt
çok mutlu oldum yaaa:asigim:

güle güle kullan canım, çok güzeller :asigim::asigim:

tuçe diğer yüklediğin resimleri büyük olanları sil bari cicim ekranı kapladııı

ilkini daa cok begendmmm yerimseniben
ne kdra aldn cnmmm şakkıdı

sehnsucht06 gözlüklerini güle güle kullan çok güzel süslüü
roselin sende penyelerini güle güle giyy

bayıldımmm :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…