Pembe Dolap

biliyorumki tatlışım niye öyle olmuş sen söyleyince farkettim ben senin kıyafetlere yorum yapmıştım araya öyle kaynamış düzeltmeye çalışıyım
bitanem ben o kadar vermemiştimki zaten o kadar verilmez diye daha ucuz olanını almıştım eşim almışŞeniz, hiç gelen hediyeye götür geri ver bu pahalıydı denirmi
kociş alıyosa hiiiç itiraz etmiyceksin keyfini çıkarcaksın:icecream: şekerim :sm_cool:

1025 mi

vay anasını be hiç bin liralık gözlüküm olmadı ..eskiyince bağa verimsin apla

size aldıım kolyeleri eklemek istiyorum kaydirigubbakcemile2

bunu dün aldım hihoyyyt

Bu Collezion dan aldıım saat..ama artık takamıyorum acaip alerji yapıyo :çok üzgünüm:

fındık özellikle yeşil kolyeni çok beğendim.hepsini güle güle tak

gule gule kullan tatlım.... hem özel ve guzel mutlu gunlerde Şeniz aferin kocanada kıymış paraya almışş.. karımın aklında kalcağına gözunde kalsın demiştir.. kaydirigubbakcemile5

1025 mi

vay anasını be hiç bin liralık gözlüküm olmadı ..eskiyince bağa verimsin apla
CADIARZU:roflol:eski gözlüğü napcan kız
size aldıım kolyeleri eklemek istiyorum kaydirigubbakcemile2

bunu dün aldım hihoyyyt

[/IMG][/B]
çok yakışmış güle güle kullan canım

gule gule kullan tatlım.... hem özel ve guzel mutlu gunlerde Şeniz aferin kocanada kıymış paraya almışş.. karımın aklında kalcağına gözunde kalsın demiştir.. kaydirigubbakcemile5

öyle demişş sağol tatlım daha güzeli senin olsun kocam iyidir vesselam hep dua ederim kızarkadaşlarım için Allah sizede benimki gibi koca versin diyekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…