Pembe Dolap

güle güle eskitin kızlaR çok güzel hepsi :asigim: bende bugün bunları aldım;bluzum kendinde kolyeli kaydirigubbakcemile3
,

demet bebeğimm güle güle kullan :)))
bak ben ne aldımmm seninde vardı bundan aynısı mı tam hatrlamıyorum ama :))

aslınd beyaz converse almaya gittim..
ama yoktu numaram
alamadım bunu da cok beendmm aldm hihoyyyt

pessimist sağol canım Şeniz malibuşum ii bi seçim yapmışsın converseden gına geldi artık protesto ediyorum conversei :)

pessimist sağol canım Şeniz malibuşum ii bi seçim yapmışsın converseden gına geldi artık protesto ediyorum conversei :)

bn daha siftah bile yapmadım converse e ondn canım alsım varr
diyorum çakma mı alsamda hevesim geçsinn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya da amerikaya gidip alcam 20 dolr flnmışş puma ya 134 verip converse 100 vermek cok gelio :)) kaydirigubbakcemile2

canım kadıköy balıkçılar çarşısının orda var converse; orjinalinden daha orijinal çakmışlar..öldürsen anlamaz kimse ben kırmızı ve sarı almıştım ordan.. ünide çook giydim hiç bi Allahın kulu anlamadı..marka delisi kızlar bile çakozlamadı kaydirigubbakcemile5 20 tl ye almıştım hemde.. :ecrin_bebek:

zaten bu istanbul beni öldürcek ne istisem orda ve ucuzz -tatlicadiarzu-
bi dah gidersen baada all Şeniz

yeni altiklarinizi güle güle giyin cicilerr :1rolleyes:

bugun bu sweaterdan aldimm çok hosuma gittii a.s

demoty ayakkabıların çok güzelmiş...ben cesaret edemiyorum aslında dolgu topuk... rahat kullanabiliyor musunuz kızlar yüksek dolgu topukları??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…