Pembe Dolap

Buda benim saatim...

Canım güle güle kullan...
ben bu saati Aşkımla dolaşırken görmüştüm bayılmıştım alalım diye tutturdu ama alsam o ödeyecekti birazda pahalı olduğu için aldırmamıştım...şimdi görünce o gün geldi aklıma iyi günlerde kullan..:sm_cool:

Son düzenleme:

hepsi çok güzel güle güle giy canım

canım bunları nereden aldın bayıldım ya:1hug:güle güle kullan

Keşke kopyala yapıştır diyince istediğimiz şeyden elimize alıversek... Rouge'un gömleklerine bittim de ben

canım gömleklerıne bayıldım benım nişanlım manıssda yerını solermısın bı de ne kadar aldgın ı 3 begendım onları aldrcam

güle güle giy bitanema.s.bende polaristen aldım beyaz bi ayakkabı yarın eklerim :icecream:

deniz_25710 canım en altaki ikisini gg den aldım ..diğerlerini bulunduğum şehirdeki bir mağazadan ...

arkadaşlar beğenmenize çok sevindimm... hepinizi öpüyorum...
tüm arkadaşlarım aldıklarını güle güle kullasınlar ...

bende perşembe bu çantayı aldım gündelik kullanırım diye ama :uhm: sankim sonradan beğenmedimm

güzelmi sizce :sm_confused:

bende perşembe bu çantayı aldım gündelik kullanırım diye ama :uhm: sankim sonradan beğenmedimm

güzelmi sizce :sm_confused:

Güdelik kullanmak için cok hos.. spor kıyafetlele cok yakısır.. ayrıca jean ile uygun bir ayakkabı ve tshirle cok güzel olabilir.. ben sevdim...yerimseniben

bugün yine dayanamadım ...ve nette görüp ,aşık olduğum bu bluzu aldım, netten :)) umarım bunu da beğenirseniz....

demoty doldu topuk papuçlarına bayıldım güle güle kullan :hooray:

rouge gömleklerin süper canım bayıldım :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…