Pembe Dolap

ayyy kıslar sağolun yaa walla giymicektim yoksaa iyiki warsınızzŞeniz ben moda diye aldım beyefendi beğenmedii:mymeka:

ayyy kıslar sağolun yaa walla giymicektim yoksaa iyiki warsınızzŞeniz ben moda diye aldım beyefendi beğenmedii:mymeka:

canım erkeklerin ne beğenip neyi beğenmiyeceği belli olmuyor genelde artık ne düşünüyolarsa:bbo:
yani göze batan bişiyide yok gayet güzel durmuş üzerindede bence giy canım hatta güle güle giyhihoyyyt

bunun pempesini aldım kızlar;)

17032517_0.jpg

gg den aldım canım ...
tşk ederim arkadaşlar ;)
daha iyileri sizlerin olsun..

Son düzenleme:
Murgiz canım bende kısa şort seviyorum ama ancak evde giyebilirim bi de tatilde :) dışarda da giyebilmek açısından kısa almadım bende.boyu dizimde falan.ya eklemek istiyorum bişeyler ama foto mak yok ve tlf çok kötü çekiyor.koymasam daha iyi o derece berbat çekiyor
Ruoge çok cici bişey almışın yine güle güle giy

güle güle giyin arkadaşlarr ayy hayret bişey yani pilar lafları söyledi ben modadan ne anlarmışımm anlamıyor muyum arkadaşlarr kızz bana bi sürü laf dediii hallallaaa

gülsu ben seni takip ediyorum bugn ne giyidn topiğinden , cok hoş ve zevkli hatunsun a.s.

ayy bilmiyorum ya pilar moralimi bozdu niye bbööle yapıyor insanlar anlamıyorum yaniii hiç kes saol öyle düşünmene sevindim çalışmıyorum bıraktım uzun zamandır böölede rahatım ama ev hanımı filan diyince sinir oldum yaniii nese bölümü meşgul eetimm

gülsucum pilarla aranızdaki hukuku bilmiyorum ama nazı geçtiği için vs demiştir, kendini üzmene değecek bişey değil bu yaa, takma kafanaa kaydirigubbakcemile5

Murgiz canım bende kısa şort seviyorum ama ancak evde giyebilirim bi de tatilde :) dışarda da giyebilmek açısından kısa almadım bende.boyu dizimde falan.ya eklemek istiyorum bişeyler ama foto mak yok ve tlf çok kötü çekiyor.koymasam daha iyi o derece berbat çekiyor
Ruoge çok cici bişey almışın yine güle güle giy

aynen canım tatillerde giyiyom bende:teselli:
anladım canım benimde foto makinası iyi çekmiyo beeeeee :1no2:

bende bugün aldıklarımın resmini çekmedim halamlardan giriyorum k.k ya çekiyim yarın eklerim

Back
X