![]()
bende bugün bunu aldım siyahlı pembeli sporlarıma uysun diee güzel mi kızlarr :icecream:
çok şekermiş güzelim güle güle kullan a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bende bugün bunu aldım siyahlı pembeli sporlarıma uysun diee güzel mi kızlarr :icecream:
çok şekermiş güzelim güle güle kullan a.s
malibu çok şekermiş çantan canım çok beğendim iyi günlerde kullan Şeniz
Eklicem deyipte eklemediklerimi şimdi ekliyorum...
buda yakından deseni...
Şimdi bu siyah tişört üstümde olduğu için böyle çektim.
Birde saten siyah pantolon aldım..Onunda resmini çekmiştim ama pek belli olmadı.Onu eklemiyorum.tül gibi duranı pek bişeye benzetemeyebilirsiniz ama üstümde süper duruyorr ben bayıldım:)
Patient canım saçlarım boya..Saçlarımın rengini açtırdım ve üstüne açık palisander boyattım ve bu renk oldu :):)
geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım a.s. ayy çok şekerrmiş güle güle giy canım :lepi:
Gülegüle giy canım ayağında eskisin doğumgünün kutlu olsun
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım Şeniz Allah herkeze öle düşünceli bi eş nasip etsin bekarlar amin deyin sırnaşık şey
çok çok çok begendim güle güle giy düş
ay çok beğendim.hemen buldum araştırdımda .önü kapalı olsaydı keşke.tam yazlıkmış ya iyi günlerde kullan...
dogum günün kutlu olmuş olsunnn delikafadulden delikafadulden cok güzelmiş canım ayagında eskisinnn![]()
nice yıllara canım:1hug: harikaymış ayakkabıların:lepi:
hiç kes ayakakbını çok beğendim güle güle giy doğum günün kutlu olsun
...
çok guzeller canım hayırlı olsunkaydirigubbakcemile2
Eklicem deyipte eklemediklerimi şimdi ekliyorum...
buda yakından deseni...
Şimdi bu siyah tişört üstümde olduğu için böyle çektim.
Birde saten siyah pantolon aldım..Onunda resmini çekmiştim ama pek belli olmadı.Onu eklemiyorum.tül gibi duranı pek bişeye benzetemeyebilirsiniz ama üstümde süper duruyorr ben bayıldım:)
bu ayakkabılar cok guzelmıs gule gule kullan