Pembe Dolap

bende bunları aldım en son bakın bakalım kızlar

canım açtım resmi ..ama dilersen hemen silerim...çok tatlıı bir foto ,sempatik bir bayan besbelli güle güle kullan canım ...kaydirigubbakcemile5nişanlın umarım alabilmiştir,senin siparişlerini..alkisalkisalkispessimisst.91 sende güle güle kullan canım ..çok güzeller hepsi de

Son düzenleme:
canım açtım resmi ..ama dilersen hemen silerim...çok tatlıı bir foto ,sempatik bir bayan besbelli güle güle kullan canım ...kaydirigubbakcemile5nişanlın umarım alabilmiştir,senin siparişlerini..[/COLOR][/FONT]alkisalkisalkis[/QUOTE]

ya bende sana onu dıcektım bulamadı ya bende boswer madem dedim sinir etti beni canı saolsun napalım resmi actıgın için tesekkur ederım canım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
düş* en baştaki siyah tunikine bayıldım ya çok gusel...
hiç_kes o ayakkabıları bende çok beğenmiştim gule gule kullan tatlım..sanada çok yakışmışş..

bende dolabımdan bir kaç parça ekleyeceğim bazıları yeni bazıları da eski
biraz çarpık çurpuk çıkmış ama napem askıda düzgün durmuyolar işte kaydirigubbakcemile üstte duruşları daha güzel kaydirigubbakcemile3
bazıları iç içe koydum askıları alacak kadar yetmiyor dolap kafamçokkarıştı

halenn devam kafamçokkarıştı

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı başım döndü valla sonra devam ederim

ponuscum çarşıyı toplayıp getirmişin valla :)))
güle güle kullan :))

evet şimdi de ceketler şakkıdı

siyah kadife ceketim

kahve kırışık kumaş ceketim

kahve deri ceketim

siyah deri ceketim

ve montlar hihoyyyt

makina flaşının gazabına uğramış sırnaşık şey

bulanık ama napem makina ben senin :mymeka:

kiz bunlari yenimi aldin yoksa dolaptanmi cektin
maasallah magazayi getirmissin evine
ama hepsi cok güzel bayildim
güle güle giyin

kiz bunlari yenimi aldin yoksa dolaptanmi cektin
maasallah magazayi getirmissin evine
ama hepsi cok güzel bayildim
güle güle giyin

saol canım a.s.
bazıları yeni sayılır son 1 ay içinde aldıklarım, bazıları da geçen seneden alınmışlar, dolabı çeksem 20 sayfa benim olur heralde sırnaşık şey

düş* en baştaki siyah tunikine bayıldım ya çok gusel...
hiç_kes o ayakkabıları bende çok beğenmiştim gule gule kullan tatlım..sanada çok yakışmışş..

aycaaaaaaa, teşekkür ederrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Ponus çok keyifli kıyafetler ama karpuz kol gömleklerine bayıldım. Bir de beyaz hastasısın sanki sen de benim gibi. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…