Pembe Dolap

dün kocişimin paralarını yedim kemeraltında:icecream:

bu mor badiyi 10 ytl aldım

bu şortu 15 ytl aldım çok şirin sırnaşık şey

bu mavi badiyi 5 ytl aldım

bu pembe badiyi 5 ytl aldım üzerinde bebeği var

Düğüne 1 ay kala en azından ayakkabılar belli oldu:roflol:Bakalım beğenecekmisiniz??

Bunlarda aldığım takılar küpeleri çekemedim aynı model inci ve taşlardan oluşuyor sadece kıyafeti çekemiyorum oda şuan yapılıyor düğüne yakın bir tarihte alabilirim ancak onuda zaten farklı bir şekilde görürsünüz süpriz:asigim: :

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kıyafetlerin dışında bşy olsun bende bugün aldığım pijamalrın resmini koyum size:sm_cool:

yeni aldığım elbisem 45 ytl ye aldım.ama eccük açık sanırsam tatlicadiarzu nese hallederim orasını dışarı çıkarken lülülülülülü

buda başka bi ciiciimm :CüvCüv:

Son düzenleme:

siyah olan hiç anlaşılır çıkmamış, göğüs kısmının altı böyle kemerli gibi falan laelaelaelaelae

kızlar bugün ender mağazasından şu kızın üstündeki bikiniyi aldım sunsurf marka 55 ytl nasıl sizce_??:uhm:

bu gün aıldım kızlar kot mavi jeans 90 ytl dar paçalı üzerimde çok güzel durdu hemen aldım

elbisem asos marka 30 ytl bileklere kadar yorumlarınız bekliyorum renkler biraz soluk çıkmış makina kaynaklı a.s

düzelttim yanlış linki kopyalamışım onan görünmemiş elbise buda kotumun arkadan görünüşüüüüüüü

selam kısslar bende bugün aldım cüzdanımı kittyli tuçiş sen cokmu sefion bakiimmmsositososito

arkidaşalarr bu çanta bana hediye arkidaşımdannn nasıll

bunlarda anneşimin hediyesi hepsini bi arada ekleyemedimm

beğendiniz mii arkadaşlarr anneşimm benii yinee mutlu ettii

Bu cantayida bugün aldim..

sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

dün akşam boynerden aldım c.tesi tatile gidiyoruz allah kısmet ederse....
betty boop marka 44 lira....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…