Pembe Dolap

Kizlar yaaaaa...dün hic baglanamadim siteye..bugünde zar zor baglandim...9 dogurdum yaa..!

bakalim olacakmi...iste yeni cicilerim..siyahlar biraz solu cikmis..isiktan sanrim..idare edin artik!

Nasıl kızlar yeni aldım görgüsüzlük değil hee sizede fikir olsun istedim...........kaydirigubbakcemile5

Selammmm kizlarrrr....ben geldimmmm...:lepi:

Bugün bu elbiseyi aldim...ütülemeye daha halim kalmadi..gezmekten ayaklarima kara sular indi...hemencik sizinle paylasim dedim..:teytey:

Elbisenin cok büyük durduguna bakmayin...36 beden...ama o kadar hos duruyorki giyince..resimdeki haline aldiris etmeyinnnn..bir gün giydigimde resmimide eklerim..:asigim:

Birde bu cantayi aldim..seyahatlerde isime yarar diye...bana yeterki canta demeyin..her türlü bahane uydururum almak icin..:sm_cool:

Bugünlük bu kadar kizlar...haftasonu yokum....arkadasin yanina gidiyorum...gezmeye devam yaniiii....haftaya mutlaka birseyler daha eklerim..! Ben yokken yaramazlik yapmayin...sırnaşık şey

Son düzenleme:
kuzularr bu kaprimi de yeni diktirdimm yanlarını çubuk boncukla işledimm nasıl olmuşş

Selammm kizlar...ben geldim yineee...a.s.

Iste bunlarida ben aldim....Posetten cikarttigim gibi yine ütü yapmadan size sunuyorum aldiklarimi...kaydirigubbakcemile3 Kusura bakmayin olurmu...:1hug:

Elbisenin rengi sanki biraz farkli cikmis resimde...asil rengi koyu lila/mor..:smiley-cool:

Benden bu aylik bu kadar...RAMAZAN da olagan bir alisveris yapmayi düsünmüyorum..! yerimseniben

Son düzenleme:
bende bugün ambardan bu cicimi aldım. yarın giyinip gezicem yaşasın sezon sonu indirimleri cokacimcoook

Kizlar bunlarda benden... Sözümü geri aliyorum..aslinda bu ay alisveris yapmayacaktim daha amaaaaaaaa dayanamadimmm...posetten cikardigim gibi yine sizinle paylasiyorum...ütüsüz yani..:lepi:

veeee basörtü..!

Son düzenleme:
Bunlarda aksesuarlar...:asigim:

siyah ve mor renkte kemer

altin ve gümüs renkte kolye

serin yaz aksamlari icin...fular/atki..

------------------------------------THE END---------------------------------------------------

Son düzenleme:
Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın kızlar...a.s.
Ne zamandır bende birşey eklememiştim, ekliyeyim dedim.

baylara icin cok güzel ve degisik bir saat...

hediyelik olarak güzel bir sey bence bu bölüme pek uymadi ama olsun :ecrin_bebek:

siyah cizgi sabit duruyor
saat, dakika, ve saniye rakamlari dönüyor yerimseniben

tv de görüp, heryerde aradigim ve en sonunda buldugum cantam... cok seviyorum...

önden görünüsü

arkadan görünüsü

gondol cantam, kocaman, karsilastirmak icin cüzdanim ve cantam :dance:

resimlerin üstüne basarsaniz büyük göre bilirsiniz

kusura bakmayin baska türlü yükliyemedim

Son düzenleme:

kızlar bugün titadan aldım bayramda giyecem kısmetsekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…