Pembe Dolap

patinet 1. elbisene bayıldım gögüs dekoltesine bak çatal görünecek harikaa çok beğendim güle güle giy ikisinide

odam braz dagınıktı da :)))

ben senin ne kadar taş bi hatun olduğunu zaten biliyorum,ama kk ahalisi ilk defa yarım yamalakta olsa görmüş oldu
yüzünü koymadın ama ne kadar güzel olduğunu bari ben söyliyim burdanzemuszemus
fizik yıkılıyo zatenama elbiseye BA-YIL-DIM:lepi:
üzerinde gördüğüm için kahverengiyi daha çok beğendim,ama dieride çok cici,muhteşem ikiside..sanada çok yakışmış benim dünyalar güzeli kankamopuyorumnanaktan
zevkini konuşturdun yine,güle giy bitanem:1hug:en kısa zamanda yeni bişeyler alıp karşına rakip gelmeliyim:dilcikar:

patient.t

muhteşemsin canım elbiseye de bayıldım aynı desenden benim de bi elbisem var böyle :))
:icecream:

Ayakkabılarım nsl? :) En yakın arkadaşım evleniyor,onun düğünü için aldım hihoyyyt

patient.t ilk elbise çok yakışmış.Güle güle giy.
çok tşkkr edrim canm Şeniz
patient.t

muhteşemsin canım elbiseye de bayıldım aynı desenden benim de bi elbisem var böyle :))
:icecream:

aa gerçekten mii :teytey: sendede görmek isterim tatlım.çok teşkkr edrim bu arada yerimseniben

[
Ayakkabılarım nsl? :) En yakın arkadaşım evleniyor,onun düğünü için aldım hihoyyyt
ayakkabını çok begendm canm güle güle giyin yerimseniben

patient,elbiselerine bayıldım

Şeniz teşkkr edrim canm

paticimmmm Şeniz
güle güle giy opuyorumnanaktan
ne kadar güzeller
ben 2. yi daha cok begendmmm
fizikte 10 numara
sositososito

patient.t ikinci elbisenin renkleri çok hoşuma gitti birini elbisende üzerinde çok hoş durmuş tatşım iyi günlerde giyinnn
Yuhanna ayakkabıların çok şıkmış canım

paticimmmm Şeniz
güle güle giy opuyorumnanaktan
ne kadar güzeller
ben 2. yi daha cok begendmmm
fizikte 10 numara
sositososito

malibum Şeniz tatlım çok saol :kedi: seni de gördük hanfendi pek bi kokoşuz yerimseniben
patient.t ikinci elbisenin renkleri çok hoşuma gitti birini elbisende üzerinde çok hoş durmuş tatşım iyi günlerde giyinnn
]

minel aşl canm mavi rengii sevgilim çok sever o yüzden aldım :kedi: yoksa pembesini alıyodum cici bişeydi :))
tşk ederim güzl düşüncen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…