Pembe Dolap

Arkadaşlar bugün bu elbiseyi kotondan aldım.Alırken biraz kararsız kaldım.Üstümde güzel durdu.Spor düz bir çizmeyle giydim.ıçine de dar uzun kollu bir body.Sizde nasıl? Bana fikir verirseniz sevinirim.

yok o bella ben deilim :))
beyaz v yakalı 30 tl.di yanılmıyosam
elbise 49,90 tl

güle güle kullan canım cicilerini de bişiy dicem ben denzlide oturuorum elbiseyi 49a çok pahalı gbi geldi bana denzlide her yerde aynı model elbiseler 10 lira ama markaysa bilemem tabii güle güle giy yinede tam benm tarzımda böle işte:)

dopiez35 yaka kısmı deseni dışında beğendim ben canım ,modeli gayet hoşş..
güle güle kullan...

Arkadaşlar bugün bu elbiseyi kotondan aldım.Alırken biraz kararsız kaldım.Üstümde güzel durdu.Spor düz bir çizmeyle giydim.İçine de dar uzun kollu bir body.Sizde nasıl? Bana fikir verirseniz sevinirim.
dalphıns güle güle kullan çok güzel.

bebish burda da var o tarz elbiselerden 10 tl
ama inan 2 kere giyer atarsın
ben tıffany den aldım cnm o fiyata

karalahana çok teşekkürler canım.ıçimi rahatlattın.Ben çok sevmiştim de alırken,eşim biraz beğenmedi gibi olmuştu.Fiyatı 42 lira ,yanlış hatırlamıyorsam.Çünkü başka şeyler de aldık.Tam emin değilim ama o civarda.

bugun aldiklarim umarim begenirsiniz resimden pek belli olmuyor uste gormek lazim ama :)

BIRI flasli biri flassiz ama ikisinde de renk net degil ")

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…