Pembe Dolap

bugece rouge arkadaşlımlar beraber sabaha kadar bi siteye takılıp kaldık
siparişlerim bunlar bakalııım aynılarınımı beğendik =)

kot pantolon :)

şort

bikinii :kedi:

buda aşkoşum içiinn =)

maviden emin olamadım birbirine yakın modeller ama bunuda beğendim

zoia cım güle güle kullanın canım eşinde sende.....
ben kendime müslümanım galiba:kedi:
pişti olmamışızlülülülülülü

aynılarına bende bakmıştıım canıım karar veremediğim dediğim beyaz olandıı kaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullanırız inşallahh opuyorumnanaktan

şimdilik eşim değil ama sevgilim o da güle güle kullansıın dimi kaydirigubbakcemile3
kullansın tabiikaydirigubbakcemile5
ya benim gözüm dönmüş hiç dikkat etmemişim profiline :roflol::roflol::roflol:
malum çok işim vardı

quelle.com

umarım yasak değildir vermek,aynı içerikli diil kk ile...

rouge sitenin adını görünce bende bi göz atmak istedim, çok hoş şeyler var fiyatlar da uygunmuş baya hatta kimisi biraz fazla uygun kaydirigubbakcemile3 fotoğrafta öyle güzel gösterip ee geldiğinde uyduruk bişey olmasın, sen siparişlerini alabildin mi nasıl kalitesi falan?

kızlar ilk deneyimim elime geçmediler daha...15- 20 günü buluyormuş gelmesi...
ama duyduuma göre kaliteli ve güvenli bir site imiş...

kızlar valla cesaretinize hayran kaldım.ben olsam asla güvenemezdim internetten alışveriş yapmaya.ama çok beğendim.güle güle giyin canlarım

Bende bu ayakkabimi bugun aldim tesadufen gorduk ablam gordu daha dogrusu..normalde arasam bulamam boyle bisey bide 10 eurocuktu her rengte wardi yha aslinda yesil alcaktim her kiyafete uymaz diye yine siyah aldim..sizce nasil ben cok begendim..?

şirine gayet güzel bence,yeşil almamışsın iyiki amakaydirigubbakcemile5güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…