Pembe Dolap

"Burcucumm" güle güle kullann.
Ben de bunları aldım en son gerçi bot topuklu geldi çok dikkat çekiyo o yüzden 2 kere giyebildim dahamafoldumben

sanırım ikiside aynı
ama sen pantolonlarını nasıl kullanıyorsun ona bağlı biraz
eğer paçalarını içine sokuyorsan genelde 2. olan tabiki
ama yok pek öyle kullanmam dersen 1. olan çünkü potluk yapmaz

çok saol sm, ben de o yüzden sordum zaten genelde dışına çıkarıyorum çünkü dar pantalonum çok az, o zaman düz olan modeli tercih edicem tavsiyene uyup vereliniortak bir de bu çizmede sizce pantalonu dışa çıkarmak çok abes durur mu?

karabiber çantanı begendim..
ğüle ğüle kullannn...............

burcununda çizmeleri çok hoşşşşzemuszemus

malice bence bu çizme pantolonu içe sokarak kullanabileceğin bir model
yada etek altına falan
eğer sadece pantoloın içine giyeceksen daha düz ve bacağına yapışan modellere bi bak derim
çünkü potluk yapacağa benziyor
ama tabi birde deneyerek görmen lazım canım
belkide potluk yapmaz

geçen seneden

bu sene ki

uyumlu deil ama bu çantayı bulabilmiştim

bu arada ilk defa resim ekliyom umarım olmuştur kızlarr

Şampuancım kahverengi çizmelerini gerçekten çok beğendim.Kullanşlı gözüküyor ve çok zarif.Nerden ve kaça aldığını yazabilir misin?güle güle kullan canım.Ben maalesef daha resim gönedermesini bilemiyorum o yüzden izlemekle yetiniyorum.Daha yeni üyeyim.Resmin olmuş canım

saol cnm daha iyileri senin olsun
geçen sene kış sonu divarese mağzasından aldım 449 tl fiytı ama indirimdeydi 115 felandı küsüratını tam hatırlamıyom .
bende bugün öğrendim resim yüklemesini ilk denemelerim :)

COK KISAMI CANIM YA NASIL BOYUTU NE COK KISA OLSUN ISTIYORUM NEDE UZUN CARREFIRDA GORMUSTUM BEN :ddd AMA OZMAN HEVESLENMEMISTIM SIMDI DE YOK ORDA BAKTIM YARIN OZMAN COLEZIONA BAKIM COK KISAMI PEKI CNM

Mini işte canım baya kısa ...Dizin üstünde baldırda duruyor.
Sen mini arıyorum yazınca o aklıma geldi .Yazın tatilde giymek için alıcam ben .

Kızlar kot etek ıstıyorum mınııı gordunuz bılgınız yer varmı ıstanbulda

Bershka da ve mango da bir suru var canim :)

Burcu canım buna bayıldım nerden ve kaça aldın acaba ..
Ben bunun taba rengini istiyorum aslında geçen bi mağazada buldum ama numarası yoktu...

Alysa diye magaza var ordan aldim 25 euro'ya. Istanbulda bu magaza yoktur sanirim. Belki sitesinden siparis vere bilirsin. http://www.alysamode.nl/index.php?dispatch=products.search&features_hash=V107

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…