Pembe Dolap

Kısa olomasın super mını ıstemıyorum yanı orada varmıdr cnm fıyat nedır bılgın varmı

Mini ler baya fiyatlari 20 euro ve 60 euro arasi degisiyor. Istedigin modele bagli. Bu arada collezione, step ve adilisikta da cogunlukla etekler oluyor.

teşekkür ederim şampuancm kapalı çarşıdamı o dediğin ayakkabı mağazası?Zaten çizmelerin kalitesini belli ediyor.

melisdeniz güle güle kullan canım bende nbb ürünlerini kullanıyorum zaman zaman ve çok kullanışlı.

saol burcumx demii çok kulanışlı vee saglam çıkıyo..yıkayınca
bile boozulmuyorr çabukkk...rengi felanda solmuyoo..bende bu markayı çok severim....opuyorumnanaktan

güle güle kullan cnm melisdeniz
benim saçlar zaten pırasa gibi buna hiç ihityacım yok :roflol:

ben de en son pastel 99 no kırmızı, 42 no fuşya mor renk oje ve aşağıdakileri aldımm...

yalnız bunun nasıl sıcaklık ayarı yapıldığını bilmiyorum kızlar biliyorsanız anlatabilir misiniz nasıl kullanılıyor?

güle güle kullan.maşayı nerden e kaça aldın acaba?bende istiyorum da..

mızmız elbisen çok güzel ,dayımın eşi almış bayramda giydi ,siyah renk onunkisi çok hoşuma gittiydi, seninki kahverengi sanırım.altına pantalon giydi boyu biraz kısa kalmıştı onda çünlü
sen ne kadara aldın hangi mağzadan aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…