Teşekkür ederim canım ben bunları 99a ender mağazasından aldım.düşşş bu botlara ben de bayılıyorum özellikle pembelerine.kaça aldın şekercim?ayrıca güle güle giy hayatımopuyorumnanaktan
nehir ayakkabıların çok güzelmişzemuszemus
ayyy bayıldımmm yaa hafta sonu bende alayım barii sıcasık tutar bunlar renklerde süper güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5
mızmızım
harika canım ciiclerin.
elbi zaten tam tarzım ama hırkanda yakıyor yani...
züper züper züper....
Mızmız elbisene bende bayıldım.Çok şirin duruyor.Üzerindede görmeyi isterdim.
inşallah en kısa zamanda koyarsın elbisenin resmini
Arkadaşlaaarr işte cici ayakkabım :)
Kendileri müstakbel söz ayakkabılarım olur :))
İnşallah 1 ay sonra giyeceğim. Biraz erken oldu ama ancak bulabildim hayalimdeki ayakkabıyı kaçırmadan alayım dedim :)
Kıyafetim bile hazır değil henüz. Ama ayakkabı herşeyden önce geliyor ne yapalım :))
yıkayınca çekme yapmıyor,fiyatı da 25 tl
canım ben geçen yıl ya da ondan önceki yıl aynısından almıştım miss poemden inşallah benim başıma gelen senin başına da gelmez acayip çektiler yıkayınca ağzı yüzü bir tarafa gitti. her rengini almışsın, bir tanesini yıka istersen ondan sonra benimki gibi çekme yaparsa diğerlerini iade edersin bari. Çok güzel duruyor insanın üzerinde likralı gibi zaten ama ben 2 yıkamadan sonra çöpe atmak zorunda kaldım.
canım ben geçen yıl ya da ondan önceki yıl aynısından almıştım miss poemden inşallah benim başıma gelen senin başına da gelmez acayip çektiler yıkayınca ağzı yüzü bir tarafa gitti. her rengini almışsın, bir tanesini yıka istersen ondan sonra benimki gibi çekme yaparsa diğerlerini iade edersin bari. Çok güzel duruyor insanın üzerinde likralı gibi zaten ama ben 2 yıkamadan sonra çöpe atmak zorunda kaldım.
bak kalktım senin için ölçtüm :) yaklaşık 120 cm.benim dizimden 4-5 parmak aşağıda.
ay sagol canim ölcmene gerek yoktu hehe diz altinda azicik desen olurdu :) ben tam uzun elbise istiyorum ya
Olabilir canım, belki sorun benim yıkamamdan kaynaklıdır. Okadar çok sevmiştim ki ben onu içime dert olmuştu =) Burda da görünce yazayım hemen dedim.canım geçen sene arkadaşımda almıştı siyahını ve mavisini,defalarca yıkadı hala da giyiyor.zaten onunkilerde sorun olmayınca aldım.sen acaba yüksek sıcaklıkta filanmı yıkadınkifisfisfis
zemuszemusBAŞıyazmalı kız bardak takımı gÜzel
ĞÜle ĞÜle kullan
armine de çok uzun elbiseler vardı..oralarda armine var mı bilmiyorum tabi..
yazmalım hepsini güle güle kullan inşallah.elbise de çok cici..bende öyle elbiseler istiyorum..buralarda nerde bulabilirim kii?leoparlı şalın çok güzeelsositososito
"Burcucumm" güle güle kullann.
Ben de bunları aldım en son gerçi bot topuklu geldi çok dikkat çekiyo o yüzden 2 kere giyebildim dahamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?