Pembe Dolap

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı çarşıda bişey bırakmamışın kız -tatlicadiarzu-

kızlarr ya benım sorunum var ne yapcam benn 15 gun once bersıkadan derı mont aldım alcqam dıye tututrmustum zaten 90 tl verdım aldım ama alcam dıye aldım resmen ıcıme sınmedı sonr gecen pazar ıostınye parka gıttım bı beden buyuk alım dedım yada baska bı urunle deıgstrım dedım bıseyde beyenemedım ordan (( ve kotu yanı aldıgım fısım kayıp etıtetı var dıye yardımcı oluruz dedı ler amam bısey beyenemıyorummm son zmanlarda bersıkada beyendıghınız bısı varmı belkı benım farkedemedıgm bısıler varıdr deıgstırırm montla (

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı çarşıda bişey bırakmamışın kız -tatlicadiarzu-

:kedi: biraz öyle oldu sanırım canımcım :kedi:

1-2 aydır mağazaları dolanıp bişey bulamamaktan,
birde aynı şeyleri döndürüp döndürüp giymekten gına gelmişti ponusum :sinifsinif:
içime sinen şeyler bulunca hiç kaçırmadım, hepsini aldımm kaydirigubbakcemile3
bunlar beni bikaç ay idare eder,

tabi 1-2 tane daha üst alırsam daha iyi olur,
bide siyah çizme ile siyah çanta sositososito

çizmeler çok hoş ama benim kendi fikrimce pantolonun dışana uzun çizme çok hoş durmuyor bunları daha çok etek,elbise yada tayt ile kullanabilirsin

pantolonun üstüne daha önce eklediğin kısa botlar daha hoş bence a.s.

canlarr aldıklarımı solıyım sıze resımlerını cekemedım usendım eklemeye valaa
flormar allık bronz seftalı tonlarında
flormar gundelık kullanmm ıcın pufra aldım
ınnova marka dudak dolgunlasdtrdıcı bı urun aldım gunde 3 kez uygulancak hergun 1 ayın sonunda %70 oranda degısım hıssedılcegını soledıler aldım bende dayanamadım :)
optımum da mangoda ındırımler bıtmıyo zatan bılgınız gıbı gezdım gezdım bısey bulamadım ne yalan solım tunık seklınde kaln askılı bı buluz aldım yun orgu gıbı ınce bısı gıyındgımde eklerım ama resımelrını
bersıkada dermont almıstm elımde kalmıstı onun yerıne kot aldım n bı tane grımsı bı kot bırde onun yerıne atkı aldım param kalmasın dıye :)
sımdılık bu kadar aldım kızlar olurda cekersem usenmeyıp eklerım resımlerını

bende ferity den dudak dolgunlaştırıcı sipariş ettim daha gelmedi :kedi:

malice çizmelerin mükemmell tam benim tarzım hatta çok benzerini kullanıyorum güle güle giy

Kızlar giydiklerinizi güle güle kullanın....

Bunlar da benim en son aldıklarım:

Özellikle mavi olan sayesinde epeyce övgü aldım.
Kalpli olan da çok şık ama günlük kullanıma uygun değil maalesef.
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…