Pembe Dolap

canım elbiseye bir şey demiyosa eteğe de demez herhalde. boshayallersmile
benimki edirne'deyiz diye istememişti. hatta örnek vermişti, İzmir'de falan olsan al giy,ama edirne'de istemiyorum gene de kendin bilirsin demişti. ama canım gerçekten edirnede böyle şeyler dikkat çekiyo. hani giyen var ama onlara da ben bile bakıyorum yani erkek nasıl bakmasın. kaydirigubbakcemile3 içime sinmemişti o yüzden almamıştım ben de . sen benim yerime giy, ben giymiş kadar olurum yerimseniben
canım burda 2 tane lcw var yarın annemle alışverişe çıkıcaktık zaten. bakarım bi inş bulurum.

ben izmirdeyim sözde ama benimki ters iştekaydirigubbakcemile3
ben de annemle alışveriş yapcaktım bi gömleği alabildim onunla okula yetişcem diye:gitme:
hoca gelmeyince geri döndüm bi bakayım neler var dedim iyiki girmişim tek başına alışveriş yapmak da çok zevkli:dance:
giyebilirsem ikimizin yerine de bol bol giycem arkadaşım sen izmire geldiğinde beraber giyer gezeriz eteklerimizlekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
begenmenize sevindinm arkadaslar , insallah daha iyileri sizlerin olur...

hiliba gözlügün güzelmiş şeker ıyı gunlerde kullan cıcıklarınıbayanssulusmile

gözlükünü ne kadara şettirdin bilmiyorumkismile

hiliba elbiselerin çok hoş özellikle birincinin renklerine bayıldım
Gözlüklerini de begendim kahverengi gözlük severim güle güle kullan aldıklarınıboshayallersmile

hiliba gözlügün güzelmiş şeker ıyı gunlerde kullan cıcıklarınıbayanssulusmile

gözlükünü ne kadara şettirdin bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canikom gözlüğü yurtdışından almıştım 154 euro
hiliba elbiselerin çok hoş özellikle birincinin renklerine bayıldım
Gözlüklerini de begendim kahverengi gözlük severim güle güle kullan aldıklarınıboshayallersmile

teşekkür ederim tatlım.daha güzelleri senin olsunzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…