Pembe Dolap

pembeli güle güle giy canım çok şık duruyor,bm bileziğin çok güzell,zümra seninde ayakkabıların çok güzel ,2.s, tam benim elbiseme göreaklinialirimsmile

Sağol canım sen de güle güle giy yeni aldıklarını. Bu arada ilk elbiseni çok beğendim ben özellikle alkisalkisalkis

ececikkk35 aldıkların çok güzel,eteğinin aynısını ben de almıştım,ama sonra çok eteğimin olduğunu fark edip,kot şortla değiştirmiştim kaydirigubbakcemile3 güle güle giy tatlış opuyorumnanaktan
kızlar bugün aldığım elbise opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar herkese tek tek te$ekkür ederim a.s.

sedefonur elbisene bayildim akannehir güle güle giy :nazar:

sağol bitanem opuyorumnanaktan rengi pek net çıkmamış telden çektim bilmiyorumkismile ama çok severek aldım.bir de göğüs kısmına sünger koymuşlar iç çamaşırı takmana gerek kalmıyo, en çok buna sevindim.çünkü bu tür elbiselerde iç çamaşırı çok belli oluyo boshayallersmile

ay nasıl güzel renkleri elbisenin ölee :))) güle güle giy canım nerden ne kadara aldın ?:nazar:
herkeşin aldıkları çok güsel güle güle kullanın..

ececikkk35 aldıkların çok güzel,eteğinin aynısını ben de almıştım,ama sonra çok eteğimin olduğunu fark edip,kot şortla değiştirmiştim kaydirigubbakcemile3 güle güle giy tatlış opuyorumnanaktan
kızlar bugün aldığım elbise opuyorumnanaktan

bayıldımhihoyyytmodel tam benlik:asigim:güle güle kullan canımopuyorumnanaktan

nasıl resim koyabilirim sizeeee akkalarımı çantalarımın resmini göstermek isterimmm

kızlar bu elbiseyi nerden bulabilirim

Eklentiler

• $200520106688.webp
    $200520106688.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 33
bunlarda ayakkabılarımmm..

bunlarda en sevdiğim çantalarım sizler için çektimm sitelerde böyle modeller görmek bazen alışverişlerimizde işimize yarayabiliyor;)

bayanseyma mavi topuklu ayakkabının yanındaki mavi babetine bayıldım zemuszemus güle güle giy boshayallersmile
bir de beyaz çantanla, beyaz-kırmızı çantanı çok beğendim boshayallersmile o çantaların çok benzeri bende de var.çok şık duruyor.güle güle tak boshayallersmile

bayanseyma mavi topuklu ayakkabının yanındaki mavi babetine bayıldım zemuszemus güle güle giy boshayallersmile
bir de beyaz çantanla, beyaz-kırmızı çantanı çok beğendim boshayallersmile o çantaların çok benzeri bende de var.çok şık duruyor.güle güle tak boshayallersmile

cnm benim renkler tam çıkmamış topuklu ayakkabım ve yanındaki babetlerin rengi ikiside gri amaa ışıktan mavi gibi çıkmış çantam soldaki kırmızı beyaz sağdaki ise krem rengi cnmmm yine ışığın asizliğine uğramış çok tşkrler bu tarz çantalar hafif oluyor vede kullanışlı sende güle güle iyi günlerde kullan cnmkaydirigubbakcemile5

bir ay olmamıştır bu tuniğimi alalı rengi gül kurusu ve kendisi en sevdiğim kıyafetler arasında yerini almış durumda:)

Back
X