- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
aaa değiştirme çok güzel
teşekkürler ama giymek için bağcık falan yok öyle çok zorlanıyorum ki bende değiştirmek istemezdim ama giyene kadar şekilden şekile girdim off :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa değiştirme çok güzel
evet aynen şekerim ben de altın sarısı ve gümüş rengi halkalara bayılıorum hatta bi tanesi kırılmıştı ay ağlıcaktım nerdeyse ya o kadar seviyorum bende hep babet yada topuklu yada platform topuk ama spor ayakkabıda çok giyiyorum ben mesela çarşıya falan çıkıcaksam yada mağaza mağaz geziceksem mutlaka spor ayakkabı yoksa ayy benim derim çok hassa hemen su toplar bidaha yürüyemem çok kötü durumeyvahedigeldismilesanada hediye alıyım şekerim küpe gümüş rengi koca halka bi örnek desen şıkır şıkır dolaşırızaklinialirimsmile
anladım canım , tüh ozaman bunu ver bağcıklısı al bu tara esmercim kaydirigubbakcemile
ayy sağol canım benimmm düşünmen yeter arkadaşım almış kadar oldun opuyorumnanaktan bi dahaki takıcağım halka küpeleri senin için takıcam. düşüncem ki beraber şıkır şıkır dolaşıyoruz bayanssulusmile
hatırla tabi canımcım hatta süslenmeye başladığında de ki bursada bi arkadaşım var o da şuanda kesin süsleniodur debende her saatlerimi takışımda şekerim sedefim le taşlı taşlı dolaşıoruz dicemkaydirigubbakcemile5
güle güle giy yavrum benim üsttekini mor taytla giy yalnız bişi dicem alttaki t-shirt ten bende de var aynısı kırmızı:sm_cool:bu arada aklına onurdan ayrı benim gelmem onure etti kız lolipopum benim:icecream:
ayy kız gelmez misin hiç şekerparem benim olumunekankayizsmile onur gitti ya gelmiyo aklıma dermişimm kaydirigubbakcemile3 şaka tabi.gittiğinden beri onun t-shirt üyle yatıyorum ahh hasretlik
kız o zaman alttaki t-shirt ü giyerken de sen aklımda olucaksın zemuszemus
bişey sorucam bilmiyorumkismile taytla mı giyiyosun pantolonla mı şekercim
evde taytla giyiyorum canışım kırmızı ya benimki siyah taytla giyiyorum sışarda taytla giyemem çünkü o kadar uzun değil kalçalarımın altında kalıo ve rahatsız olurum bu yüzden ama sen giyiceksen taytla giy uzunsa biraz daha seninki bebişa.s
canım baktığında uzun gibi duruyo da üzerime giydiğimde aynen dediğin gibi kaldırıyo, kalçaların biraz altında kalıyo. beyaz yazıları var ya üzerinde, beyaz dar pantolonla olur herhalde dimi boshayallersmile
yok canım beyaz değil siyah dar paçayla giy baksana siyah daha baskın tshirtte beyaz kombin olarak verilmiş gibi bence siyah daha güzel olur yada kot eeteklede giyebilirsin meselaCADIARZU
hımm CADIARZU haklısın canım.
bi tane kot eteğim var, acuk kısa kaydirigubbakcemile3 sevgilimin hiç sevmediği kaydirigubbakcemile3 onunlayken eteğimle giyerim.
bayılıyoruz kıyafetleri kombine etmeye bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
hem sevmiyo hem nasıl izin veriyo kız kavga olmasınkaydirigubbakcemile3bak
canım bi tek kendi yanında izin veriyo kaydirigubbakcemile3 onun yanında giyince sorun yok yani aklinialirimsmile
zaten hiçbir şeye karışmaz ama o kot eteğime garezi var işte :mymeka:
yanında izin veriyosa o da ii canım o zaman her şeyi giyebilirsin sen![]()
maşallah maşallah öyle bi sorunumuz yok![]()
sende ne şanslı güzelsin be açık giyinirsin karışmaz ohh ohh doyasıya yaşa bakalım![]()