Pembe Dolap

evet aynen şekerim ben de altın sarısı ve gümüş rengi halkalara bayılıorum hatta bi tanesi kırılmıştı ay ağlıcaktım nerdeyse ya o kadar seviyorum bende hep babet yada topuklu yada platform topuk ama spor ayakkabıda çok giyiyorum ben mesela çarşıya falan çıkıcaksam yada mağaza mağaz geziceksem mutlaka spor ayakkabı yoksa ayy benim derim çok hassa hemen su toplar bidaha yürüyemem çok kötü durumeyvahedigeldismilesanada hediye alıyım şekerim küpe gümüş rengi koca halka bi örnek desen şıkır şıkır dolaşırızaklinialirimsmile

ayy sağol canım benimmm düşünmen yeter arkadaşım almış kadar oldun opuyorumnanaktan bi dahaki takıcağım halka küpeleri senin için takıcam. düşüncem ki beraber şıkır şıkır dolaşıyoruz bayanssulusmile

anladım canım , tüh ozaman bunu ver bağcıklısı al bu tara esmercim kaydirigubbakcemile

ayy sağol canım benimmm düşünmen yeter arkadaşım almış kadar oldun opuyorumnanaktan bi dahaki takıcağım halka küpeleri senin için takıcam. düşüncem ki beraber şıkır şıkır dolaşıyoruz bayanssulusmile

hatırla tabi canımcım hatta süslenmeye başladığında de ki bursada bi arkadaşım var o da şuanda kesin süsleniodur de:3:bende her saatlerimi takışımda şekerim sedefim le taşlı taşlı dolaşıoruz dicemkaydirigubbakcemile5

hatırla tabi canımcım hatta süslenmeye başladığında de ki bursada bi arkadaşım var o da şuanda kesin süsleniodur de:3:bende her saatlerimi takışımda şekerim sedefim le taşlı taşlı dolaşıoruz dicemkaydirigubbakcemile5

bugün siyah halka küpelerimi taktım. aklıma bursalı'm geldi bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

kızlar bunu dün aldım colleziona dan. siyah taytla çok kapadı. karamel, yeşil,mor,beyaz taytlar alıp, o renklerle kombine edicem. boshayallersmile

bunu da arkadaşım doğumgünü hediyesi almış :1hug: bunu da siyah veya gri taytla kombine edicem boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle giy yavrum benim üsttekini mor taytla giy yalnız bişi dicem alttaki t-shirt ten bende de var aynısı kırmızı:sm_cool:bu arada aklına onurdan ayrı benim gelmem onure etti kız lolipopum benim:icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle giy yavrum benim üsttekini mor taytla giy yalnız bişi dicem alttaki t-shirt ten bende de var aynısı kırmızı:sm_cool:bu arada aklına onurdan ayrı benim gelmem onure etti kız lolipopum benim:icecream:

ayy kız gelmez misin hiç şekerparem benim olumunekankayizsmile onur gitti ya gelmiyo aklıma dermişimm kaydirigubbakcemile3 şaka tabi.gittiğinden beri onun t-shirt üyle yatıyorum ahh hasretlik :delphin:
kız o zaman alttaki t-shirt ü giyerken de sen aklımda olucaksın zemuszemus
bişey sorucam bilmiyorumkismile taytla mı giyiyosun pantolonla mı şekercim

ayy kız gelmez misin hiç şekerparem benim olumunekankayizsmile onur gitti ya gelmiyo aklıma dermişimm kaydirigubbakcemile3 şaka tabi.gittiğinden beri onun t-shirt üyle yatıyorum ahh hasretlik :delphin:
kız o zaman alttaki t-shirt ü giyerken de sen aklımda olucaksın zemuszemus
bişey sorucam bilmiyorumkismile taytla mı giyiyosun pantolonla mı şekercim

evde taytla giyiyorum canışım kırmızı ya benimki siyah taytla giyiyorum sışarda taytla giyemem çünkü o kadar uzun değil kalçalarımın altında kalıo ve rahatsız olurum bu yüzden ama sen giyiceksen taytla giy uzunsa biraz daha seninki bebişa.s

evde taytla giyiyorum canışım kırmızı ya benimki siyah taytla giyiyorum sışarda taytla giyemem çünkü o kadar uzun değil kalçalarımın altında kalıo ve rahatsız olurum bu yüzden ama sen giyiceksen taytla giy uzunsa biraz daha seninki bebişa.s

canım baktığında uzun gibi duruyo da üzerime giydiğimde aynen dediğin gibi kaldırıyo, kalçaların biraz altında kalıyo. beyaz yazıları var ya üzerinde, beyaz dar pantolonla olur herhalde dimi boshayallersmile

canım baktığında uzun gibi duruyo da üzerime giydiğimde aynen dediğin gibi kaldırıyo, kalçaların biraz altında kalıyo. beyaz yazıları var ya üzerinde, beyaz dar pantolonla olur herhalde dimi boshayallersmile

yok canım beyaz değil siyah dar paçayla giy baksana siyah daha baskın tshirtte beyaz kombin olarak verilmiş gibi bence siyah daha güzel olur yada kot eeteklede giyebilirsin meselaCADIARZU

yok canım beyaz değil siyah dar paçayla giy baksana siyah daha baskın tshirtte beyaz kombin olarak verilmiş gibi bence siyah daha güzel olur yada kot eeteklede giyebilirsin meselaCADIARZU

hımm CADIARZU haklısın canım.
bi tane kot eteğim var, acuk kısa kaydirigubbakcemile3 sevgilimin hiç sevmediği kaydirigubbakcemile3 onunlayken eteğimle giyerim.
bayılıyoruz kıyafetleri kombine etmeye bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

hımm CADIARZU haklısın canım.
bi tane kot eteğim var, acuk kısa kaydirigubbakcemile3 sevgilimin hiç sevmediği kaydirigubbakcemile3 onunlayken eteğimle giyerim.
bayılıyoruz kıyafetleri kombine etmeye bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

hem sevmiyo hem nasıl izin veriyo kız kavga olmasınkaydirigubbakcemile3bak

hem sevmiyo hem nasıl izin veriyo kız kavga olmasınkaydirigubbakcemile3bak

canım bi tek kendi yanında izin veriyo kaydirigubbakcemile3 onun yanında giyince sorun yok yani aklinialirimsmile
zaten hiçbir şeye karışmaz ama o kot eteğime garezi var işte :mymeka:

canım bi tek kendi yanında izin veriyo kaydirigubbakcemile3 onun yanında giyince sorun yok yani aklinialirimsmile
zaten hiçbir şeye karışmaz ama o kot eteğime garezi var işte :mymeka:

yanında izin veriyosa o da ii canım o zaman her şeyi giyebilirsin sen:1:

sende ne şanslı güzelsin be açık giyinirsin karışmaz ohh ohh doyasıya yaşa bakalım:1:

maşallah de canım. ilk yıl çektim kıskançlığını :oklava: aman allah bi daha göstermesin :Saruboceq:
çok açık giyinmiyorum kız, nasıl giyiniceğimi bildiğim için karışmasını istemiyorum zaten. hani bazı kızlar görüyorum sevgililerin yanında. afedersin ama hemcinsleri bile bakıyolar kıza. o sevgileleri de azcık düzgün giydirtmeli, madem kız giyinmeyi bilmiyosa :dilcikar:
süslüm sana karışıyo mu ki eniştem :uhm:

Son düzenleme:
Back
X