Pembe Dolap

maşallah de canım. ilk yıl çektim kıskançlığını :oklava: aman allah bi daha göstermesin :Saruboceq:
çok açık giyinmiyorum kız, nasıl giyiniceğimi bildiğim için karışmasını istemiyorum zaten. hani bazı kızlar görüyorum sevgililerin yanında. afedersin ama hemcinsleri bile bakıyolar kıza. o sevgileleri de azcık düzgün giydirtmeli, madem kız giyinmeyi bilmiyosa :dilcikar:
süslüm sana karışıyo mu ki eniştem :uhm:

hemde nasıl yok o kadar da abartmıyımda işte dekolte olmıcak transparan bide mini işte bunların haricinde bende rahatım ayy allahtan süsüme püsüme karışmıyo napardım ozaman arkadaşlarımdan var öyle makyaj yapmıcaksın kısa kollu bile giymiceksin diolar ya:1shok:benim babam mesela anneme ilk evlendikleri zaman kaşlarını aldırmamış kıskançlığından:1:

hemde nasıl yok o kadar da abartmıyımda işte dekolte olmıcak transparan bide mini işte bunların haricinde bende rahatım ayy allahtan süsüme püsüme karışmıyo napardım ozaman arkadaşlarımdan var öyle makyaj yapmıcaksın kısa kollu bile giymiceksin diolar ya:1shok:benim babam mesela anneme ilk evlendikleri zaman kaşlarını aldırmamış kıskançlığından:1:

ayy çok kötü akannehir Allah korusun :Saruboceq: ben de zaten öle transparan dekolte şeyler giymiyorum yaa. boshayallersmile

ayy çok kötü akannehir Allah korusun :Saruboceq: ben de zaten öle transparan dekolte şeyler giymiyorum yaa. boshayallersmile

aman senin giyinmende ne var be ben neler görüyorum yürürken çamaşırı görünücek kızın onunla sokağa çıkmış neler neler ohoo sende biliosun zaten öyleleri ben öyle insanları görüğüm zaman ay diorum ya nasıl giyebiliolar Allahım bu kadarda olur mmmu hem ben bişiyi anlamam sıfır mini giyiyo kız sonrada otururken neler yapıo görünmesin oram buram diyedelikafaduldenmadem görünmesini istemiosun niye giyiyosun ya giymiceksin ya da giyiyosan o rahatlığa sahip olucaksın yani

aman senin giyinmende ne var be ben neler görüyorum yürürken çamaşırı görünücek kızın onunla sokağa çıkmış neler neler ohoo sende biliosun zaten öyleleri ben öyle insanları görüğüm zaman ay diorum ya nasıl giyebiliolar Allahım bu kadarda olur mmmu hem ben bişiyi anlamam sıfır mini giyiyo kız sonrada otururken neler yapıo görünmesin oram buram diyedelikafaduldenmadem görünmesini istemiosun niye giyiyosun ya giymiceksin ya da giyiyosan o rahatlığa sahip olucaksın yani

anlamıyorum öyle yapanları yaa :umursamaz: hayır git o zaman sahilde dolaş istediğin gibi ama valla edirne için hiç de uygun değil :umursamaz:

canım deniz,sahil falan yok, o yüzden diyorum. biraz daha dikkat edilmesi gerekiyo bence

etmeyen etmiyo işte deniz sahil olmasa nolucak açıyolar yinede ne meraklı oluyo kimisi bi taraflarınbı açmaya sonrada teşhirci diyince kızıyolar ne peki bunun adı:sm_confused:

esmer şekerim ben siyah dolgu topukluyu beğendim çok güzel.güle güle kullan

çok teşekkürler tatlım,sandalet etek ve kaprilerimin altına rahat rahat giyeyim diye aldım,çok rahatlar.birde istediğim şu platformlardan bulsam tam olacak,bu yaz ayakkabıya doyamadım,bunlar değil sadece aldıklarım çünkü sempatiksalakcinni

fotoraf0927.jpg
en sevdiğim ve yeni aldığım tuniğimm... rengine bayılarak aldım

güle güle giy yavrum benim üsttekini mor taytla giy yalnız bişi dicem alttaki t-shirt ten bende de var aynısı kırmızı:sm_cool:bu arada aklına onurdan ayrı benim gelmem onure etti kız lolipopum benim:icecream:[/Q tuniğin taytla süper olur cnm güle güle iyi günlerde kullana.s

ESMER ŞEKER eminim ilk aldığım ayakkabılardan dolgu topuklu daha rahattır günlük kullanıma çok yüksek topuk gerçekten zor oluyor ...

esmer seker parmak araların çok cici, güle güle giy canım olumunekankayizsmile

bayanseyma
insan her yeni aldığı kıyafeti için en sevdiğim diyor
ben de yaparım bunu kaydirigubbakcemile3
çok hoş tuniğin, aksesuarları da öyle

Lacivertlerin de çok şık,
güle güle kullan canım :lepi:

ben de eklemek istiyorum yeni cicilerimi, ama resim çekmeye üşeniyorumm :(((

esmer seker parmak araların çok cici, güle güle giy canım olumunekankayizsmile

bayanseyma
insan her yeni aldığı kıyafeti için en sevdiğim diyor
ben de yaparım bunu kaydirigubbakcemile3
çok hoş tuniğin, aksesuarları da öyle

Lacivertlerin de çok şık,
güle güle kullan canım :lepi:

ben de eklemek istiyorum yeni cicilerimi, ama resim çekmeye üşeniyorumm :(((

teşekkür ederim cnm bnm ... aynen canım yeniler hep en sevdiğimiz oluyor ah biz bayanlar:1: evet üşeniyor insan çekip koymaya ben toptan çekiyom sırayla koyuyorum bazen kaydirigubbakcemile :içelim:

fotoraf0936.jpg
topiğin ismi pembe dolap ama benim kayferengi dolapımda bunlarda vardı nolcek şimpikkaydirigubbakcemile2

tuniğin taytla süper olur cnm güle güle iyi günlerde kullana.s

teşekkürler canım opuyorumnanaktan ben de senin incik boncuklarına bayıldım kaydirigubbakcemile2 bir de o minik rujlarından ve pembe ojenden bende de var. zevklerimiz aynıymış kaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım opuyorumnanaktan ben de senin incik boncuklarına bayıldım kaydirigubbakcemile2 bir de o minik rujlarından ve pembe ojenden bende de var. zevklerimiz aynıymış kaydirigubbakcemile5

tşkrler cnm pempeyi seferimopuyorumnanaktan

Back
X